![]() |
Gdje kupiti Philips monitor - proba BP prije kupnje
Bok
gdje se u ZG moze isprobati monitor, i sto je vaznije, ako ima BP da se moze dobiti drugi? Kupujem Philips 200CW8FB. Cijena je oko 1800kn u sva 3 dolje navedena. Autronic? HGspot? Technomax? Nešto četvrto? Hvala! |
Autronic uvozi Philips monitore.
http://www.autronic.hr/cjenik/cjenik...243&PodID=9549 Nazovi ih i pitaj. |
To znam, hvala.
Zanima me jel netko imao iskustva s kupovanjem u nekom od navedenih ducana, i kakava je njihova politika s isprobavanjem i eventualnom zamjenom monitora zbog BP kod kupnje. Znam da proizvođač odnosno garancija tolerira određen broj BP; no zanima me da li je neki od prodavača ipak spreman zamijeniti monitor *kod kupnje* ako se na probi pokaze da ima BP. Eh :) |
Meni su za della rekli ako u prvih sedam dana uočim mrtvi piksel, de će mi ga odmah zamijeniti. Poslije sedam dana mijenjaju ako ima 6 ili više mrtvih piksela.
Moguće da Philips ima isto tako nešto. Čisto sumnjam da ćeš dobiti monitor sa mrtvim pikselima, a ako ga dobiješ i odmah skužiš trebali bi ti ga zamijeniti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
U tom grmu lezi zec, gdje su spremni zamijeniti takvoga (i ovoga dati sljedecem koji nece provjeravati?) :D |
u vemilu daju da se monitor isproba
|
u Linksu se smije otvoriti i probati 2, te onda uzeti koji ti se čini bolji ili s manje bp, ako imaju bp, pitao prije dva dana:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:54. |