![]() |
pitanje u vezi ixice
dobio sam ixicu pocetkom semestra (1god. sam), ali u 2. semestru sam se prebacio na drugi studij (bio sam redovni sam sam izvanredni nakon prebacaja), ali ostala mi je ixica nitko je nije trazio nazad. ixica vrijedi do 10mj i zanima me mogu li oni traziti povrat novca koje sam potrosio na ixici sada kad sam vanredni student?
|
Da, obavezno te budu trazili povrat novaca i to sa dvostrukim PDV-om.
Pa niko ti nis nebude naplatil za tvoje povremene ruckove. No ako ti iksica toliko smeta i ak te tolko strah slobodno ju das meni i ja cu te rijesiti tvojih muka. |
Citiraj:
Probaj jel tvoja uopce radi, ali ja se bas ne bih usudio koristiti je :) |
koliko mogu dobit novaca za tu ixicu koja vrijedi do 10 mj?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Prodaš ju nekome i onda prijaviš kao izgubljenu :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
btw kod prodavanja xice nije osima sto je vazno koliko vrijedi ovisi i koliko na njoj imas mjesecno :D npr one od 300 kn mjesecno prodaju se za 600-650 kn( ispravite ako grijesim) a one od 700 kn mj mozes dobiti i za soma ipo ako se odma na pocetku prodaje... |
najsigurnije nekom frendu uvalit pa si na miru... :)
ja već skoro 2 godine stalno jedem na xicu od cure :) |
kada postoji tema o xici, jučer sam vidio da delfino u lovranu (vjerovatno i u rijeci onda) daje popust na ponudu (nisam siguran 10 ili 20%) uz predočenje xice. pa da se zna.
|
Možda ne bi bilo loše da se u ovoj temi napravi popis gdje se sve može iskoristiti iksica van uobičajenih mjesta. Tko što zna, neka napiše.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bravo Bubba..
|
Gle, kaj ako si ju izgubio? A njihova je odgovornost da ju iskljuce.
Ali ostavi si ju, dobro dodje za neke upade etc. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:11. |