![]() |
Nekog interesira GameDeveloping
Vec skoro 1 i 1/2 g. ucim game dedveloping - OpenGL, DirectX, OpenAL, Assembler, SIMD ... i u zadnje vrijeme pokušavam realizirati neki "veći" projekt koi će biti rađen sljedeća 3 mjesea (školski praznici).
Već sam okupijo "grupu" od 4 ljudi - valjda - ali svako imalo normalan bi znao da u 3 mjeseca sa 4 ljudi - nema nekih rezultata. Projekt je TOTALNO u početnoj fazi i bilo tko imalo zainteresiran neka mi se javi na - rafael.munitic@ri.hiet.hr Jos samo malo opisa igre : Igra će biti pisana u C++ a kao grafički API će koristiti OpenGL , Audio API je OpenAL, a input i "OS" specific funkcije OpenGL - "wgl" ili "xgl"- rjesavat će GLFW - besplatni library sa svrhom poboljšanja portabilnosti aplikacije. GLFW dodaje i crossplatform mutitreadhning i slično. Kao SDK za fiziku i coallizon koristit će mo Newton ili Tokamak. Radi nedostatka cross platform SDK - za fiziku (besplatnog) igra će u početnoj fazi biti namjenjena "samo" windowsima ali to će se promijeniti jer Newton najavljuje linux i mac port. CG za shadere .... Što se same igre tiče - RPG tip sa 3-ćim licem i načinom borbe kao u "tuči". Igra bi "potencijalno" mogla biti komercijalna ali to ovisi o kvaliti - a sam rad na projektu je ono - u slobono vrijeme :D I na kraju koga bi zelio da se pridruzi ? 1) Developerre sa "iskustvom" OpenGL i slično - ili ako znate OpenAL, LUA ili Newton SDK u C++ 2) Nekog sa iskustvom za modeliranje 3DS Max, MS3D ... traba nam jos ljudi ki su spremni raditi sa modelima. 3) "Vazo" je da niste neki PROFESIONALAC - jer takav bi se vjerojatno samo smijao našem radu - ali ako tek učite .... :gringo: 4) bilo bi OK kada bi te imali manje od 20 mada to ni u kojem slučaju nije obvezno. Ako imate pitanja odgovorite na forumu a ako se želite prijavit pošalite mi mail. :beer: |
Elven - primio sam tvoj mail - pogledaj svoje privatne poruke na forumu jer nisam mogo poslatit ti mail nazad - (neka cudna adresa)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:55. |