![]() |
reaktivacija windowsa
evo upravo kupih jos gigu rama, i sad me trazi da reaktiviram windowse u iduca 3 dana, jer je 'slightly' promijenjena konfiguracija. ja naravno utipkam product key kojim sam prvi put aktivirao windowse, ali kaze da je vec iskoristen u tu svrhu...
moze neko pomoci? |
Za početak reci o kojim windozama je riječ...
Inače, takve stvari rješavaju se brzo i lako, ali je ovdje o tome zabranjeno govoriti. |
Da, riješavaju se brzo i lako, i ne, nije zabranjeno govorit o tome. Jednostavno nazoveš Microsoft.
|
Citiraj:
|
Ja sam imao Vistu i mjenjao ram i nije me tražila nikakvu aktivaciju, a izvadio sam 2x512 i stavio 2x1Gb drugog proizvođača...
|
ovako, ista situacija kod mene .. ja nisam stavio novu plocicu rama nego novu MBO i GPU pa sam isto morao u roku 3 dana aktivirat windoze putem telefona ili interneta , itd.. obavio sam putem telefona jer jos nisam imao drivere za maticnu , jer mi nije dao da udem u windoze pa nisam mogao instalirat..
uglavnom , nazvao sam Hrvatski MS , pa su me preusmjerili na strani te sam morao sa nekom babom na engleski razgovarat... kad sam joj sve reko, dala mi je broj za aktivaciju , i ja sam aktivirao windoze ;) napravi isto i ti.. nadam se da sam pomogao ;) |
Pa dobro mogo i vga mi je jasno (to su esencijalne promjene sustava) ali da na ram poblesavi mi je čudno... Anyway moja nije ništa pitala kad sam mjenjao ram, osim kaj se resetirao onaj expirience score pa sam morao sve opet izvriti nije se baš ništa vidjelo da je mjenjano...
|
zovi ms hrvatska i rijesi to u 2minute.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:41. |