![]() |
(riješeno) Asus SmartDoctor problem
ovako imam graficku asus en8800gt i kad instaliram smartdoctor mi kaze SmartDoctor: cannot find resource.dll u cemu je problem:stoopid:
|
jer si stavio asusov driver bas ?
|
jesam
|
Treba ti GamerOSD da bi ti radio SmartDoctor. Iz vlastitog iskustva ti mogu reć da ne stavljaj nijedan ni drugi, a i makni Asusove drivere. Imam EN8800GTS, i više nikad Asusov softver neće kročiti na moj komp.
XP - Driveri sami za sebe rade OK, čak i u kombinaciji s GamerOSD-om, ali kad SmartDoctora staviš, sve odjednom poblesavi, a čak i BSOD baca nakon restarta i ne želi uć u Windowse. Vista - Sve radi savršeno, nekih 15-20 min. Tada SmartDoctor iz nekog nepoznatog razloga odluči brzinu venta smanjiti na 2% i grafička dolazi do nevjerojatnih 105 C u idleu. E sad, možda su nove verzije popravile nešto od toga, ali ako ti se slučajno dogodi tako nešto, znaj da je Asus kriv. Javi kak je prošlo |
e , onda ne znam sto je , da budem iskren , imao sam isti problem , i rjesio sam ga tako sta sam stavio bas onaj asus driver sa cd-a , i zadnji smart doctor sa neta ... :)
|
Citiraj:
|
Uz driver moraš stavit i onaj neki dodatni driver(Enhanced driver ili sl.) i onda tek smart doctor..tako je barem bilo na mojoj AX850XT
|
Citiraj:
|
stavio i ja najnoviji smartdoc sa neta i kaze mi sad ovo can not load EIO.dll
|
Jesi stavio GamerOSD. SmartDoctor bez njega ne radi. Napisao sam ti to još prije!
|
jesam
|
Rijesio sam problem instalirao sam 5.13 verziju smartdoctora jupiiiiii:D:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:00. |