![]() |
Kuja neće na 240FSB
Vratih se doma i odlučio ja provjerit plafon ploče memoriju na asinkroni mod i stvaim na 240, al kuja neće, tak da mi se čini da je onih deklarinanih 237 FSB oa Abita smao za one koje su mejd in Taiwan a ne ko moj amejd in čajna ( pašteta), da me meorija jebe sam znao i prije al da neće 240, žuta (Narančasta) kuja!: Machineg :
|
Šta se neće bootat ili nije stabilan?
|
ma budi sretan...rekao sam ti već da moja ide do 218 i to je to :fuming: :grrr:
|
Re: Kuja neće na 240FSB
Citiraj:
|
aj nek netko dođe do mene sa dobrom memorijom pa da probamo do kud ide moja Epoxica. Barton je otključan.
baš me zanima.. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kad? preferiram ujutro, jer sam sam u stanu negdje do 13:00. pogledaj mi sig da vidiš oće se moć s ovim što napravit.. napajanje?... ma valjda će držat vodu... cooler? ... ma valjda neće dalje 60c.... :D |
Ispravak!
Sutra idem u Rijeku, prespavam kod ženske i u utorak sam u Zgu. Vrijeme ne znam točno. Javim ti se ja kad dođem. Samo da mi se plastike ne raspadnu jer sam jučer navećer malo skliznuo sa motorom :D |
Nema POSTa, i napon je podebljan,
|
Citiraj:
|
Pa dobro ak ne ide 240, kolko ide onda?
|
ha..ha..kada se samo sjetim pljuvanja nekih ploča i dizanja u nebo ABIT ..pa i Epox , bi Vas sada ljepo pitao...
kaj se u hrvatskoj nalazi toliko loših "najboljih" ploča !? ili je stvoren mit o OC , samo na osnovu voltažnih mogučnosti ?... Možda su tvornice trebale omogučiti dizanje voltaža do 400 V koliko se more izvuči iz faze :D bi dečki bili zadovoljni:D :clap: |
Citiraj:
Ali se ti javi, pa ako budem u stanu, možemo bar kavicu popit. p.s. vidio sam slikice motora.. ouch! |
Citiraj:
:beer: |
Citiraj:
Ploča neće, 230 je išlo zasad mi je stabilna na 225 na 227 jebe memorija.A memorija je sjeban ai zna jebat i na 400Mhz |
Citiraj:
|
Nego daj neseri da je zuja alkohol pa to se koristi za ciscenje bubrega....
Jos cete mi reci da me murija moze kazniti radi toga ljeka ? :smoke: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:08. |