![]() |
Radi li se to Seriou Sam 3
Evo slucajno sam naletio i vidio engine izgleda fascinatno neka mi neko potvrdi da se to radi i bit cu sretan ili se radi samo o nagadanju al posto vidim slikice mislim da se radi
http://www.seriouszone.com/cms/articles/48_1.php |
Izgleda predobro. :)
|
U jbt. nije lose,hahaha radnja bu se odvijla u ljepoj nasoj.
|
Hvala Bogu,napokon da i nas napadaju izvanzemaljci
|
Citiraj:
|
Ovo su vec stare slike nazalost. :(
|
Da, baš je dobro odabrano mjesto..hrvatska, poznata je po raznim kreaturama koje gmižu našim gradovima u bjelim čarapama i mercedesima..eto ideja za negativce..u biti, možda bi bili pre odvratni pa nitko ne bi igrao..
|
op op svidja mi se ovaj ss3 :) bilo je i vrijeme da naprave nesto po ljepoj nasoj... ak nista lokacije su im bar pristupacnije nego da idu van negdje.
|
A zna li itko kada izlazi i dali izlazi?
|
mora izaći kao igra, a ne samo demo jer valjda već imaju puno materijala
koliko se veselim dobroj grafici opet mislim da ću to morati igrati na med/low postavkama :( http://www.seriouszone.com/gallery/s...tech_01?full=1 a kada je dobro pitanje, pretpostavljam da slijedeće godine |
ma kakva ce tu masina trebat boli glava,bojim se da bez 3870x2 nece biti kvalitetnog igranja
|
dobro da nisam toliko zahtjevan onda, igrao sam crysis na low/med postavkama :)
|
meni nije bitno na kojim se postavkama igra,uglavnom mora bit bez ikakvih laggova,poludim i na one najmanje i izgubim odmah volju za igrom
|
evo sa njihovog sajta, a izgleda da rade i na SS3 i nekoj ratnoj igri
"Gamecock Media Group will publish the title, which is currently scheduled to ship in 2009 on Windows PC and specific next-gen consoles, in North America. " opsirnije... |
Oni uz SS3 rade jos jednu pucacinu koja ce slicit na COD4.
|
Ajde, ajde sigurno tu na Pcexu ima neko iz Croteama :D
|
Bas sumnjam da ce netko iz croteama izdat neke tajne nama korisnicima PCE foruma.
Ali igra mi full fali i vrijeme je za nastavak! |
eto pravo je vrijeme da PCE ekipa ponovo napravi intervju sa Croteamom...
|
Imam neke inside informacije ali neću ništa reć! :D
|
Fora izgleda, posebno ovaj dio sa Zagrebom, biti će mi gušt rešetat nemani koje mi uništavaju Zrinjevac... :D
Šteta kaj nema više SS-ova da slinimo... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:08. |