![]() |
20" preporuka
e decki, trebo bi monitor novi kupit, i to vjerojatno sutra...
gledo sam brdo reviewa, al najvecu vrijednost za mene ima info sa Pceksperta :) pa evo pitanje ;) odlucio sam se za 20" cini mi se da mi je to dovoljno s obzirom od kud gledam na monitor, prije sam imao 19" i bio sam zadovoljan, al ono, kad bi gledo film sa kauca onda sam skuzio da nebi lose bilo imat malo veci, pa tako idem sad na 20" e sad... najvise mi se svida 2032BW http://www.digitalversus.com/article-411-2810-36.html na ovom reviewu kazu da pati od preizrazene plave boje?? pa me to malo odbilo od njega... ok mi se cini i 206BW za njega ne kazu nis lose, al nije mi tolko ljep ko 2032bw... pa dajte recite kaj mislite kaj je bolje izmedu ta dva il ak ima neka pouzdana dobra alternativa u tom cjenovnom rangu. naravno, treba mi najvise zbog igrica filmova i ono zbog nekog normalnog koristenja kompa...tak da nema blura da ima ljepe boje, da ima ok kut, i to... :chears: |
LG 22" WTQ oko 2000kn mislim da ti je bolja 22" dijagonala u svakom pogledu pa ti jos razmisli jel s 20" bi ti moglo jos malo zatrebat pa ces htjet 22" a ovaj LG je jedan od ponajbolji monitora sa TN-matricom
|
pogledat cu.
ima mi prijatelj 22 LG al neki jeftiniji... ugl, moja faca je mozda pol metra od monitora a sa 22 ce mi mislim bit malo veliko. |
nebu 100% dobar je taj LG uglavnom bolji od zamzunga.
|
Citiraj:
http://www.digitalversus.com/duels.p...7&p2=2107&ph=1 vidis tu mi se cini ko da ima ghosta u usporedbi sa ovim samsungom...? |
ili phillips od 22'' super monitor 1700kn 1800kn
|
Citiraj:
Onaj Viewsonic na akciji u Optimum-u (1500kn) ima bolju sliku. Uglavnom što se mene tiče, zamzung itekako vrijedi tih 200-300Kn više, a LG vjerojatno ide na tržnicu, nakon 3 dana korištenja... Citiraj:
Neznam kakav je 2032, a ovaj 2232 koji imam je sa CMO (najgorim) panelom, a nema problema kao LG .. ima malo veće probijanje svjetla uz rubove ali to me nekak manje smeta nego slika na LGu. |
evo odluka je pala na 206BW...
razmisljao sam o LG-u isto, al ona slicica je bas pobudivala neku sumnju...i onda je ddario potvrdio i na kraju kad sam vidio samsunga u zivo odustao sam od LG-a ak znate dajte neke programcice s kojima je zgodno testirati monitor... pa da pokrenem to... ovak kad gledam u njega, stvarno novi dozivljaj... malo probija svijetlost gore i dole kad je crno, al nije nis problematicno. za sad mi se cini odlican monitor. |
Ma svi su ti takvi monitori tu negdje,no svaki ima svoje mane i prednosti no opet svi preporucuju LG,da ima bolju sliku,boje,najbolju TN matricu...a sad ak ddario zna iz prve ruke poslusaj ga no opet,ja bi sio sa LG-a:chears:
A i dodes u sop,uzmes programe na usb-u i provjeris monitore imas onaj program checkmon tak se zove mislim,pa provjeris i odabers koj ti je najbolji:beer: |
eto i ja sam se premisljao sto da kupim curi za rodjendan i u ADMu uzeo neki dan LG 22" WTQ za 1950kn i ne mogu se pozaliti ... slika je prekrasna, boje odlicne, eto popodne smo gledali par serija (uvod u anatomiju) u hd-x264 formatu i prikaz je vrhunski i po mom i njenom ukusu ..... po meni neces pogrjesiti ako ga kupis ....
|
Citiraj:
|
Ja sam isto htio kupit Samsungov 206BW i fino otiso po njega u vemil(u rijeci-bilo prije 3 mj.). Nisam ga htio uzest bez da ga upalim pa tako isli mi njega provat. Upalili mi njega kad ono dead pixel.. Provali mi drugog, opet isto.. Imali su ih na skladistu 4 i svaki je imao po jedan dead pixel. Nakraju ja reko zahebi ti to i uzeo fino 2032BW. Em noviji model, em bio 100kn jeftiniji... ma lol. Ja sam s njim jaaaaako zadovoljan. Ako ces uzimat 206bw obavezno im reci neka ti ga upale..I provrti par boja na pozadini da ti se nebi dogodilo da npr. on blijesti plavo a bude plava pozadina. Inace pohvala prodavacima u Vemil-u Ri...
|
niste me skuzili, kupio sam vec :) :chears:
dobro sam provjerio dead pixele u ducanu i sve je ok, jako sam zadovoljan... ovaj je model bio oko 300kn jeftiniji od 2032bw, oba dva su full ljepa, al sam naginjo na ovaj model kad sam vidio ono da 2032 ima malo previse plave, gore sam link dao.-. |
Eto da se nadovežem na ovaj topic da ne otvaram novi. Mislim da je došlo vrijeme da se i ja prebacim sa 17" CRTa na 20"LCD, i nekako mi isto navedeni Samsung 206BW zapeo za oko. Sada mu je cijena ispod 1700kn, a iskreno više za monitor i nemam, tak oda bi ovaj bio odličan. Sada mi treba još jedna potvrda da je to taj monitor i kupujem ga. Ili ako netko ima alternativu u ovom cjenovnom rangu...
|
Citiraj:
ono kaj su decki i prije rekli da ima probijanja svjetla, to stoji. al se ne primjeti ako podloga nije potpuno crna i stvarno nije jako. tak da ak ti kaj znaci, ja preporucam :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:30. |