![]() |
max adsl
Imam pitanje..jebiga glupo je al neznam..kako da povecam brzinu adsl-a?
Imam flat rate..2Mbit/s..a htio bih povecati brzinu na 8 mbit/s..dal to mogu obavit preko neta ili moram zvat t-ovce fala:lol2: |
Citiraj:
|
Da...
|
Stvarno ne kuzim, sta je lakse otic na forum, napisati post, cekati nekoliko sati da netko odgovori na jednostavno pitanje, nego nazvati SZK i rijesiti to za 10-15min.
|
ja sam to riješio za 2 minute sa SZK,samo kažeš podatke neke i koju brzinu želiš i to je to.oni to proslijede dalje i riješeno je u roku od 1-2 dana.Meni bilo gotovo sljedećeg dana popodne.Pri plaćanju računa za brzinu platiš onoliko dana koliko si proveo na satroj brzini i ostatak koji si proveo na novoj brzini.NE punu cijenu tih dvaju paketa nego cijenu podjeljenu sa brojem dana
|
kad smo vec kod max adsl-a mene zanima oce li oni jos povecavat brzine?
jer me privlaci optima jeftinija je i ima vece brzine a pod ugovorom sam s max adsl-om |
Citiraj:
|
Citiraj:
1.2.? |
1. Aprila :D
|
Nazovi 08009000 biraj broj 2,kad se neko javi reci da trebaš zahtjev za promjenom brzine,u roku od 48h će ti se aktivirati to. Kako je kolega objasnio gore za plaćenje je sve točno.
Što se tiče povećanje brzine,čisto sumnjam da će se ubrzo dogoditi (mozda se i varam),jel se prelazi na optiku,navodno sam čuo da ima par test korisnika..no to je mit:) |
jer za 170kn na maxadsl sto imam za 2mb i flat, na optimi mogu dobit 8mb i flat tako da...
a ak maxadsl prede na optiku onda mora i optima... ne? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
pa nemaš se tu šta mješati ili ne,ja sam samo rekao tko testira i gdje,i ja imam adsl od t coma i čekam optiku,inaće da ne dolazi prešao bi drugdje jer po meni je žalosno da glavni internet provider ima trenutno najsporiju osnovnu brzinu.u poslu svakodnevno surađujem sa stranicima i to preko neta i znam jako dobro koje brzine imaju,vjeruj mi smo u povojima prema njima,da mi je neugodno reći koju brzinu imam:nono: :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:48. |