![]() |
Prvi pogled - Foxconn Destroyer 780a SLI
4 x PCI-e slota + onboard grafika
:stoopid: danas ploce od 400 kn imaju vecu funkcionalnost od ovih po 2k kn :nono: |
Ha???? Što želiš reći? Da je integrirana grafika minus? Ma daj...
|
nije minus....ali onboard grafička samo poskupljuje to sve.....mislim ne puno al ipak tračenje prostora i vremena .... sto ce mi onboard grafa kad snjom nemogu igrat nikakve igre...niti nista zahtjevnije...:lol2:
|
Prebacio pod članke, sad tek vidjeh da je pod novostima bilo.
Blah, stvar je do izbor čipseta, tako da o nekoj velikoj razlici u cijeni zbog toga ne možemo govoriti. A integrirana grafa je meni uvijek plus, naravno ako je ostatak priče po mom ukusu. |
Poanta onboard grafike je smanjenjen potrošnje korištenjem tehnologije Hybrid SLI. U teoriji je predviđeno onboard grafiku korisnik rabi u Windowsima, a diskretne grafičke kartice samo kada se igra.
|
Citiraj:
onboard je u svakom pogledu veliki plus, pogotovo zato jer sad mozes iskljucit slot in grafu i stedit energiju. ovo moje se odnosilo na dodatna 4 pci-e slota UZ tu integriranu grafu... mislim, jel to stvarno potrebno? kupis maticnu i nemozes na nju stavit nista nego graficke kartice... ko da se natjecu ko ce vise gpu-a strpat u jedan komp |
Mislim da se u velike PCIe utore mogu stavljati i male PCIe kartice. Istina, ak ti treba PCI, pomoći nema.
|
na PCI sam i msilio.
kolko sam gledao po hr shopovima, nema nista na pcie sucelju osim creative xi-fi zvucne. znam da je ovo ploca sa specificnom namjenom, ali cesto se dogodi da low end ploce znaju slijediti dizajn skupljih ploce. i onda kad pozelis ubaciti modem unutra, tuner nekakav.... jok, nemozes |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:05. |