![]() |
stop prodaji mobitela u trznici
neznam jeste li primjetili,ali ja konstantno pratim trznicu i ja sam primjetio da se sve vise i vise prodaju mobiteli,a ova trznica je formirana kako bi se prodavali racunalne komponente i djelovi,pa ono dal to modovi primjecuju i dal poduzimaju kaj oko toga?nadam se brzom odgovoru,hvala:dobartek:
|
Fak, a ja baš trebam kupit novi mob:D
|
Stop :spam: i glupim temama.
|
da istina al ovo nije glupa tema jer se pretvara u cafe mobile i red gsm,a pcekspert to nije,tako da ono sacuvajmo pcekspert samo za racunala!
|
samo ime govori Trznica,ima sve ga i svacega.
stvarno nepotrebna tema |
pa ok onda ako tako mislite onda zatvorite ovu moju i dopustite da se prodaje sve,onda cu ja od bake sir i vrhnje,te odojke prodavati tu,moze?
|
Heh, vec su probali prodavat i takve stvari. Al im nije bas uspjelo. Bilo je cini mi se i felgi. :)
|
pa tocno to ako se brane stvari poput autiju i kaj ja znam,onda nek se i mobovi zabrane i slicne naprave
|
ajde nemoj pametovat. ja bi ti za ovo dao ban. sto ti josh ne odgovara, pa da se i to sredi.
zabranjena je masovna prodaja mobitela (npr. jedan user da prodaje 10 komada u mj dana). ovo nije nista strasno. |
Današnji mobiteli su ti računala u malom pa nije velika greška :)
|
Masovna prodaja mobitela je strogo zabranjena, pojedinačni slučajevi su OK, no ne smiju prerasti u GSM tržnicu. S time i zatvaram ovu temu, ne zbog nje same, nego zbog smjera u kojem bi mogla otići. No autor ima pravo i OK je da i ostatak ekipe skuži da je ovo prvenstveno računalni forum, a samim time i tržnica treba ići u tom smjeru.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:02. |