![]() |
software za tv karticu
dali tko može preporučiti koji dobar program za tv karticu evo ja se borim i nikako da nađem neki pošteni program pa molim za pomoć!
|
Dscaler
ChrisTV DVB Viewer DVB Dream ProgDVB AltDVB PowerCinema MediaPortal Izdvajam DVB Viewer kao najbolji za DVB-T, Dscaler kao najbolji za analognu TV, DVB Dream je freeware kao i MediaPortal. |
e ovo mi je bas trebalo fala vuco:banana:
|
A koja je TV kartica u pitanju?
|
Citiraj:
|
Za analogiju Power Cinema 5, za DVB-T DVB Viewer:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:dobartek: i malo :google: i malo na teammediaportal.com EDIT: Što se tiče upogonjenja TV kartica, obični mediaportal ima problema, jer je TVengine za njega napušten prije nekog vremena pa ne radi sa svim karticama. Zato sam napomenuo TVServer instalaciju kao obaveznu. |
Ja sam isprobao doslovno sve kaj se nudi i DVB Viewer uvjerljivo najbolje radi sa najmanje signala, dok su se neki drugi programi znali vući, prekidati ili se zabrejkat DVB Viewer radi ko zmaj...i najbolji mi je za gledanje HDTV-a.
A pokazao mi se i bolji od PowerDVD-a za gledanje HDTV i HD materijala... Takva je barem situacija kaj se tiče moje AIW. |
koji sve rade s vistom 64?
ovi rade: 1.dvbviewer 2.progdvb 3.powercinema 4. mytheatre radi ali imam nekih problema s prikazom opcija dalje... |
Citiraj:
Za ostale neznam jer ih ne koristim! |
Preporučam DVBViewer, testirao sam doslovno sve i DVBViewer je za klasu kvalitetniji od ostalih. Troši najmanje resursa te najbolje radi sa HD signalom i DVB-t karticama.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:31. |