![]() |
Ugradnja memorije, garancija...
Htio bih ugraditi još memorije u lap koji je kupljen u Mikronisu i još ima garanciju od cca 18 mjeseci... Pitanje: jel moram hodočastit do ovlaštenog servisa do kojeg ima 3 dana jahanja ili to mogu obavit u dućanu? Neki savjet?
Tnx... |
kupi memoriju i obavi to sam
|
Citiraj:
|
Obavi to u dućanu i odmah probaj dok si tamo da ne hodaš bezveze 5x ako nešto ne štima.
|
Citiraj:
|
Nema te šta bit fobija,skini najmanji poklopac s donje strane,ispod njega je mema,raširiš ,metalne kopče sa strane i izvadiš,nije to neka muka.Jedino aceru moraš skinut pola maske odozdo :D
Sad za garanciju nisam siguran,znam da Asus EEE ima naljepnicu preko glave šarafa ispod koje je mema,mogu zamislit šta bude kad ju makneš :fiju: Siguran sam s druge strane da ram koji izvadiš moraš čuvat za slučaj reklamacije.U biti,prvo se raspitaj koliko rama ima i u kako je složeno,ja sam staroj prije 10 dana ubacivo u gore spomenuti acer modul od gige očekivajući da će onda imat 2gb,međutim unutra su bili 2x512,tako da sad ima 1,5. |
Bilo je puno lakše nego što sam mislio... Skinuo sam poklopac sa donje strane kućišta i dodao sam još jedan RAM u prazan slot. Nikakve naljepnice nisu mi stajale na putu... Valjda me neće zahebavati sa garancijom radi ovoga? Ili da možda igram na sigurno i maknem tu memoriju ako bude, ne daj Bože, potrebno nositi lap na servis??
U svakom slučaju, sve radi uredno sa dodatnom memorijom.:goood: |
Da,ne smije bit unutra ako bude išlo na reklamaciju.
|
Ako kojim slucajem ide na servis/reklamaciju obavezno izvadi taj dodatni ram.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:31. |