![]() |
Došlo vreme da se menja .....
S cjenom su sve u istom rangu , na internetu faliju sve tri , nakon kupnje ribičke opreme ostalo mi je točno za jednu od njih ali se nemrem odlučiti koju da zemem.
Ona koja bu do kraja tjedna dobil najvec glasova nju bum zel. |
Zemi neku jeftinu za bartona xp mobile: lol2 :
|
Citiraj:
|
Ja imam ic7-max3 i usran je on board zvuk, lord clockan
mu je naso neki bug sa strujom neznam sto pitaj ga , a osim toga cijena abita je tolika kolika jest najvise zbog ovog plasticnog otes sistema hladjenja koje je ruku na srce nepotreban dodatak te navlakusha za pacijente poput mene. chipset je intel 875 sto ti netreba dosta ti je 865 Zemi asusa ili DFI lanparty ushtedjet ces 100 kuna, i s tim fino plati sebi i djevojci krenpmshnite u samoboru i poslje odite autobusom na savu gdje nju ugushi i baci u rijeku a sutradan ju izvuci sa novim shtapovima i odvezi nazad u krapinu. |
Citiraj:
Nemrem se odluciti jer me Asus privlaci zbog performansi , zenith zbog bundlea i izgleda a abit zato kaj je najrazvikaniji i čini mi se da više ljudi ima nego ove druge dve. a sve su matinče po cjeni i performansama tuj nege , razlika je dosta mala :rolleyes: tak da koju bi god zel nebi baš preveč pogrešil ali jednostavno se nemrem odluciti:( |
chek,chek male...
Citiraj:
jebate ,pa ne valjda of iscrpljeni Pentic?he,he..kupim si Diablo pak ga vojzim vu rikvercu samo...:D a barem P4 2.4 c? joj,Icek nigdar se nebus navcil.... :smoke: |
Re: chek,chek male...
Citiraj:
Sad si bum zel kučicu , temelje i del si bum stup električni a onda bumo išli namještaj kupovati dakle kuciste sam nasel , napajanje bum vec nekakvo zmogel a onda drugi tjedan poberem matičnjaču a nakon toga ide novi proc memorija i grafulja :p |
Re: Re: chek,chek male...
Citiraj:
|
:clap: Napokon da i kod tebe srotsonic ide bye bye! :clap:
za ic7 ima pun qrac modova, drzi rekord u max fsb-u... u svakom slucaju, sto god uzel, bit ce n puta bolje neg srotsonic! |
Kupi IC7-G, ako ti ne trebaju sve pizdarije koje ima max3, i uštediš oko 200kn.
|
DFI Lanparty PRO875B
|
Citiraj:
|
@Ice: rekao si da ne kupuješ jeftine stvari...pa zašto onda uzimaš Intela. Uzmi nekog AMD64 i miran si.
|
Kaj će sad mijenjat i proc kad ga ima i to dobar?
|
Ma ja sam dost sentimentalan kaj se tice proca i intela , ipak svako ima nekakvu firmu koju vise voli :rolleyes:
Proc kad bum uzimal bu 2.4C ili morti kakav preskot ( grijal se on ili ne ) |
Imam ti ja za prodat ako te zanima:
MBO Abit IS7-E: 600kn (garancija jos skoro godinu dana) Intel P4 2.4C (SL6WF Costa Rica, jako clockabilan, 3440MHz bez problema): 1100kn (sve je potpuno ispravno i dela bez bilo kakvih problema, kupujem novi motor pa mi fali para) 098/504-607 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Daj zemi LanParty, odlična stabilnost, nevjerojatni dodaci, dobra cloclabilnost i jeftinija ja od npr. IC7-MAX3.
|
Citiraj:
|
|
znaž morti kakav ljink na njezin test ili rezinenciju ( neda mi se googlati )
|
Bilo ti je test i tu na PC Ekspertu. Nemam linkove, ali po onom kaj sam vidio ploča i pol.
Ima odličan OC iako nije prva po tome, ali je vjerojatno najstabilnija ploča. |
DFI u VIDI-ju puno hvale,par mjeseci je bila u konfi mjeseca-ak ti to išta pomaže/znači
da ja biram isto di zeo dfi(bundl+peformans),a asus(-,performans),a chaintec(bundl,- ) |
lanpartica ti je najstabilnija....Izgled najbolji bez konkurencije..bundle da i ne govorim. Tako da matična ti dobiva 9.9/10 i još ti je jeftinija od IC7-MAX3
|
Citiraj:
|
Al zato ploča nije u qrcu.
|
Citiraj:
pa sam zato napiso ak mu to išta znači ili pomaže u odluci |
jao neznam odakle vi vučete podatke(molim vas postajte neki link jer me stvarno zanima) ali asus/abit top klasa popapa dfi lanparty 875 ko ja čevape sa kajmakom :D (isto ko što lanpartyB za amd popapa nf7-s)
ne kažem da je ploča loša (dapače),ali ako se ide na HEAVY OVERCLOCKING onda ima puno boljih... naravno odličan bundle čini ploču JAKO isplativom kupnjom... |
Mudro zbori čovjek, nema šta...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:42. |