![]() |
Lg ku990
Pozdrav.
Nadam se da je netko ovdje imao ili ima slican problem, pa da saznam sto se dogadja. Naime, kupio sam novi LG990, kriste mobitel je bolestan, ali imam jednu veliku zamjerku i neznam sta da radim, a to je trajanje baterije. Namjestio sam program za stednju baterije i iskljucio vibration comfirmation kada dotaknem ekran, i baterija svejedno ne traje dulje od 20h makar ga ne koristio. To je totalna nebuloza, jer pise na stranicama i u manualu da baterija traje 420h u standby i 4h talk, ali eto mobitel se samo ugasi odjednom, a indikator baterije se uopce ne pomice za crticu dolje kada se trosi, nego pokazuje kako je bat puna onda odjednom je skroz prazna, oglasi se signal za batery low i mob krepa. Napominjem da ne gledam video niti slikam s mobitelom za vrijeme tog testiranja i najvise sta je radio je bilo 24h sa jednim razgovorom od pola minute. Punim s normalnim punjacem, neznam mozda je problem sto sam na pocetku punio bateriju preko USB koji navodno slabije i brze napuni bateriju (koja se brze potrosi), pa jesam li mozda tako smrdao kapacitet baterije na samom pocetku? To je jedino sta mi pada na pamet, a nekako mi se neda kupovati novu bateriju dok to ne potvrdim, ne zelim iste probleme s novom bat. Ajde nadam se nekom odgovoru jer ovo me stvarno zivcira, ljudi me zovu prijepodne a meni mobitel vec prazan i ugasen, a cijelu noc se punio. Help! |
Mob definitivno ima problem. Imao sam pradu, koja je vrlo sličan telefon (zapravo, gotovo identičan) i meni je baterija trajala oko 48h. Napominjem da ja razgovaram oko 4h dnevno... Reklamajšn?
|
LG KU990 mi se ugasio i vise se ne pali!
Tako je, odjednom sam ga izvadio iz djepa i kad pogledam, ugasen... Mislio sam da je baterija crkla pa rekoh doma cu ga stavit punit... Dodjem ja doma... Ustekah mu uticnicu unutra, on nista... Mrtav... Pokusam ga upalit, drzim mu tipku za upaljivanje cijelu minutu, on nista... Izvadim poklopac od baterije i izvadim ju, ocistim i namjestim ponovno, opet nista, pa je stisnem u Viewtija, opet nista... Cudno... Ima li netko iskustva ili savjet? Hvala!
|
vrijeme je da ga odneseš u ovlašteni servis! tako je to kad kupuješ mobitele od LG-a... :beer:
|
Eh... Da... Ma sve je valjalo do sada...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Inače sam ljubitelj Nokie ali nisu ni drugi loši.Probaj piknuti drugu bateriju u njega pa vidi dali je do nje?Pročisti konektore možda su prljavi pa ne puni dobro.Ak nije ni do toga ili ga baci ili na servis.Moja preporuka kupi nokiu.
Pozdravček... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dosta ljudi se zali na isti problem, a neka rjesenja su slijedeca:
-nakon sto je mob spojen na PC potrebno je nakon odspajanja ugasiti i upaliti mob jer navodno neki modul u mobu ostane aktiviran i trosi struju -ne drzati mob u futroli sa magnetnim zatvaracem jer magnet aktivira ekran moba jer djeluje na jog dial Kako imam taj telefon, malo sam testirao i dosao do slicnog zakljucka. Dakle, ne drzati mob blizu magneta i gasiti ga nakon svakog spajanja preko USB kabela. Malo vise o tome: http://tinyurl.com/57lgnb EDIT: sad tek vidim datum nastanka topika - googleom sam dosao do topika, a nisam gledao taj detalj :) |
Dodatna oprema za LG KU990?
Gdje bi mogo u ZG nabavit ovo
http://www.mobilefun.co.uk/product/20836.htm i jel ima uopce kakav ducan u zg da ima dosta te dodatne opreme? |
molim hitnu pomoć
ovako ,u mobitel lg ku990 sam ubacivao theme i još neke gluposti pomoću programa efs media builder
sve je išlo jučer dok nisam zabunom pobrisao jedna folder,kad sam resetira mobitel mobitel se počme paliti,pokaže logo od lg-a i onda se ponovno ugasi, efs medi builder tada samo na sekund prepozna da je mobitel spojen sad me zanima kako srediti da ga efs media builder vidi stalno spojenog tj da se telefon ne resetira ili dali netko zna kako ga flashati? |
LG KU990 Viewty kao Webkamera ?
E pozdrav momci,
Proguglao sam sada jedno pola sata svog zivota da otkrijem jel postoji mogucnosti spojiti LG KU990 kao webcam na komp... Posto nisam nista nasao, odlucio sam vas pitat ! Mozda naleti pokoji stari lisac koji se skolovao po tom pitanju. Unaprijed HVALA ! |
Mislim da se ne moze, bar ja nisam uspio upogonit a i na guglao sam se takodjer i nisam nasao nikad neki odgovarajuci softver.
|
aj hvala, bar mi je lakse, vec sam mislio da sam lud :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:45. |