![]() |
Raspadanje slike kod gledanja 1080p mkv filma
Imam jedan ********** film u 1080p i kad ga gledam, dolazi do raspadanja slike, kockice neke se javljaju.
Procesor mi ide do 15% (2.0 core2duo), isto ko na 720p filmovima, koje gledam bez problema, sve savršeno. Koristim coreAVC (naravno plačen :) ), CCCP i mplayer clasic. Costa: Ne zanima nas piratluk. Dovoljno je lijepo sročiti pitanje. |
ajde tari naziv filma.
|
E, ti koji si mi editirao post, daj mi molim te objasni kaj je tu piratluk ak ja napišem naslov filma, ili releasa????
Po kojoj osnovi se to deklarira kao "piratluk"??? Pa daj si onda pobriši pol foruma kad budeš išel tom logikom :hitthewal: Kak da ja lijepo sročim pitanje, ak je možda baš vezano za taj dotično film, možda je baš taj film loše kodiran, možda baš taj dotični film treba neki posebni codec, možda nešto treće, vezano baš uz taj film.... Piratluk veliš....ajde dobro ak je tak. Znači ništa od pomoći pcekspertovaca, jer im je spominjanje nekog fima piratluk.... ajd dobro. Ali onda se ti Costa drži te svoje logike i pobriši pol tema koje imaju nekakve daljnje veze s piratlukom. Može??? Da navodim primjere možda??? O kopiranju tj. ripanju zaštičenih dvd-a na primjer?? |
Skuži(lo) ti se iz samog naslova filma da je skinuto s torrenta.
|
McG ti je objasnio razlog. Ovdje se ne dozvoljavaju te stvari pa ako ti to ne odgovara odlepršaj negdje drugdje.
Naziv filma nema nikakve veze s tvojim problemom. Probaj ga preimenovati pa ćeš vidjeti ;) Tema ti je još uvijek otvorena tak da ohladi. Usput pogledaj ovu temu jer se na njoj poprilično raspisalo o raznim kombinacijama programa/codeca upravo vezano uz x264. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=98826 |
molim te daj mi link pa da i ja kupim tih 1080p H.264 filmova u mkv containeru.
kako cemo mi znati da li je problem u kodiranju filma ako nemamo isti film? nismo koristili iste postavke encodera kad smo ripali svoj blurej orginal kao ti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ajd probaj u MPC otvoriti statistiku pod "view" pa gledaj je li ti FPS zabetoniran i što radi "current bitrate" u najdonjem redu. 1080 materijali znaju tako lijepo odletjeti i preko 40Mbita u pojedinim scenama, a onda ti MPC počinje skidati FPS ili se počnu pojavljivati gomile dropanih frames. MPC bi trebao biti MPC HC (HomeCinema) jer se taj još razvija i sve je bolji. (1.1.0.0 službeno zadnji, ima i svježijih buildova) Ako je FPS OK i nema drop frames onda je materijal loš... (ništa neobično) usput pročitaj u ovom dijelu foruma thread "mkv akceleracija" što ti je i Costa napomenuo - ima korisnih info |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:39. |