![]() |
Koja grafička...
Koja grafička bi odgovarala konfiguraciji. Dal bi se mogla staviti nvidia 8800gts ili koja slična. 12v railovi na napajanju su 12v1 15A & 12v2 17A
|
Moglo bi, bilo bi na knap ali bi radilo. Preporuka Gigabyte 3870 512MB GDR3 sa vf700
|
Znači, moglo bi se na tome igrati s tom grafom (unatoč napajanju)?
|
moraš probati, možda ti je bolje kupiti HD3850 + Fortron 350PNF/400PNF ili Chieftec 400W
|
8800GTX ili neka grafa u tom rangu na modecom?!?wtf napajanju? nadam se da se salis... dobitna kombinacija da si zadimis sobu bijelim dimom
|
Zakaj je vecini ljudi tesko dati vise love za posteno napajanje ?
Bolje mrvicu slabija grafa ali napajanje kojem mozes vjerovati , i kojem pise i snaga koju daje , a ne ovo 500w u nazivu a ne njemu mislim da je 320w max. koji daje ... |
Napajanje bude išlo novo ali sad neznam koji točno model. Biram između corsair vx 450w i chieftec 500w. Koje bi bilo bolje za takve high-end grafulje
|
Corsair
|
koje god uzmes neces se pokajat... ni corsair ni chieftec nisu losa napajanja to zna i mala ptica!!! jedino ako sad gledas sitnice kojima neke ocigledno i previse znace da bi govorili da jedna firma valja a druga ne ;) bitno je da ne vidis ms ili neke "normalne" naponske jedinice u svom kucistu :)
|
Prednost Corsairu, tisi je.
|
znači, bolje uzeti corsair unatoč tome što je navedena razlika u 100w
|
uzmi MS-a od 750W, onda bude razlika od 300W
|
:lol2:
|
Citiraj:
|
I sad da sumiramo. CORSAIR VX-450w je dowoljan za napajanje one konfiguracije (e6550, intel q35, 2hdd-a, 1dvd-rw i grafička 8800, ili koju već preporučate)
|
Dovoljan je...
|
I više nego dovoljan. Ja ga imam vrti podosta toga i još stvari ide unutra (cca 2 diska) tako da bez beda.
P.S nemojte lika cimati s MS napajanjima...ni ok. edit: bila je prije 7300GT unutra..tako da bez beda ti to napajanje vrti konfu koju si naveo. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:44. |