![]() |
Thermaltake V1 - lepeza
Citiraj:
Citiraj:
ps. predpostavljam da su ove brojke samo prepisane sa kutije/stranice/w/e ? :beer: |
Tacno tako 16dBA je jako tiho a i 24 nije bas neka buka tako da se to nikako nepoklapa.
|
Citiraj:
Kaj misliš da sam mjerio pritisak i protok zraka? :) Nisam, samo sam prenio podatke koje navodi proizvođač. Ubuduće ćemo onda navoditi da su to tvorničke vrijednosti, tako da ne bi došlo do zabune. |
Cjepidlake,
znate o čemu se radi i opet pravite pizdarije |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Citiraj:
http://www.pcekspert.com/articles/583-1.html |
No dobro ima li ga netko..i da li ga je testirao na popularnijim procevima..E6XXX
|
Jao Optik daj prestani maltretirati covjeka. Kaj si ti sebi tak zabrijao da si sad tu neki uber IT review guru. Posalji CV u Bug mozda te zaposle....
|
Ni slučajno u spamaru jer će biti po prstima :smoke:
|
Svidja mi se to kaj je jedan od poštenijih coolera, a da se netreba skidat matična. Jbg, lijen sam :D Šteta kaj je malo više cijene.
|
1 privitaka
Za thedream
Imam ga već neko vrijeme, neznam kakvu oni buku spominju, al ja ga ne čujem, a nisam baš gluh. Okrenut je na max, Q6600 na defoltu. Kad ga dignem na 400X8 idle je oko 38C CPU, nakon OCCT-a 10 minuta digne ga na 64C, 69C po jezgri. Recimo da mi je dobro provjetreno kućište. Nisam ga polirao niti išta slično. |
Ja ga imam na Q6600 i mogu reci da je dosta dobar, na min je stvarno tih i hladi dobro, proc je na 3.2 a temp u loadu na 54-56 dok se kod povecanja brzine na max spuste na 41-43 ali ga onda stvarno ne mozes slusati. A sto se tice montaze je zgodnije na ove kopce ali bi je vise volio to stegnuti po svome a i imam osjecaj da nakon par skidanja te kopce vise nece drzati kao treba
|
Stari dosta su ti temp u loadu na 3.2 ja svoga na min drzim i do 56 dodju a kad ga dignem na max oko 43 budu i ne znam kako ti onda nije bucan
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Iako ste ga malo nahvalili meni osobno se baš nešto ne sviđa.
1. Cijena 100kn više nego što bi trebalo. 2. System učvršćivanja. 3. Ventilator definitivno treba zamjeniti što ga u konačnici još više poskupljuje. Pozitivno mi se čini da okretanjem coolera prema northbrige-u bi mogao i hladiti isti a i lopatice venta kroz prorez gdje se isti stavlja bi mogle lagano piruckati po memoriji. Treba ga definitivno testirati u zatvorenom kućištu u više položaja. Cijena je glavni problem, da je nekih 200kn još bi se upustio u kakvo modanje tj. zamjenom venta ali ovako... |
Stuc je u sve u pravu, cijena je jako "dobra" one kopce nisu bas najsigurniji nacin ucvrscivanja ali vent i nije tako los po mom misljenju a definitivno prednost sto i memorija dobije malo zraka
|
Mislim da bih se složio sa kolegom stucom, nemožemo nikako reći da cooler nije dobar ali uz dodatnih 30 kn tu je tr120eX ili nešto jeftinija ninja i sl (samo primjera navodim).....stvarno su malo pretjerali sa cijenom.
|
zalman style...naprave nest lijepo i nabiju cijenu do neba :D
|
Neznam gdje da ovo ubacim a da ne otvaram novu temu.
Krešo ako čitaš, mislim da bi se ovakve stvari http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=107345 mogle ubacit među članke. |
Citiraj:
Ako smijem dodati, Beren je napravio odličan test....Typhoon rulez:D, Scythe tak-tak. A neki na forumu bi me pojeli da nešto kažem kontra Scythe-a :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:08. |