![]() |
Novi forum
Od nekud se mora poceti, pa evo ga
LINK Dodite i pisite :gringo: BTW Žderonje, dobar vam tek :beer: i FJBG :D |
Tjah ... neda mi se biti aktivan na preko 20 foruma :rolleyes:
|
Kak stignes?
Ja sam na njih 7 i dosta mi je :) |
...
blah
wannabes |
Citiraj:
Aktivan na: PCE Links forum.hr ( više pasivno, jerbo se malo kada ima kaj pametno za reći ) mobil news.ručna računala U4 FPS i još 2 koja nisu za ovdje spomenuti ;) Skromno ... ali uzima vremena :rolleyes: :D Stvar je u tome da svaki od tih foruma ili newsa daje nekaj kaj meni TREBA - eh sad .... jednom kada tvoj forum postane takav ... tko zna :D |
Meni su i dva previše jer nemam vremena da sve pratim.
PCE Satelitskiforum |
ja sma na 3
PcEkspert Pc Perspective Angry Gamers |
Ja sam na 2
PCEkspert 2crowded (ali na njemu sam ful rijetko) Jednostavno ne stignem pratit više od 1, nemam vremena. |
...
Ja sam na PCEX i na jos negdje 5 za age of empires(clans)
|
Citiraj:
Inace sam aktivan na Forum.hr - 1550 postova FJBG - 100 Moj - 50 CDN - 50 Gamezone - 15 STC - 10 I jos 15tak drugih, gdje odgovaram samo na svoj reklamacijski topic. |
|
Citiraj:
Dakle ako je zajebancija,zajebancija je, ako je auto-moto onda je auto-moto itd. |
Bio sam o tome razmisljao, al neznam koju bi temu stavio, pa sam poceo sa raznim temama.
|
Slažem se s Tihomirom. Stvarno ima svega i svačega. Ja sam aktivan na 3 foruma + povremeno navratim na još 5-6. Teško je sve to pratit.
Ima i na Zmajevom forumu dobrih tema (koje su manje zastupljene na drugima) pa možda i tamo povremeno navratim. |
Navrati ponekad ;)
Bit ce mi drago ako pridoneses izgradnji :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:57. |