![]() |
Problem sa LAN-om u Freelanceru
Kada postavim server na svom kompu mogu uć na njega bez problema,ali drugi komp ga ne vidi ni malo u lobbyu.
Probao sam sa hamachijem ali...ista stvar U čemu je problem? |
firewall i sve ostale gluposti isključene?
koji komp? koji windows koristiš? daj malo više infoa... |
Citiraj:
Jedan komp je laptop AMD Sempron 3400+,radeon x1600 i 512 rama Drugi komp koji neće detektirat je AMD dual core 4200+,radeon 9600xt i 1024 ramau Na oba kompa su windowsi xp sa service pack 2 Do nedavno mi je na drugom kompu bio instaliran comodo firewall pa je možda on nešto promijenio...ne znam Jel treba još štogod? |
namjesti rucno ip adrese
|
control panel --> windows firewall (vidi jel uključen) --> ak je, vidi jel freelancer exception ili ne (makni kvačicu pokrtaj freelancera)
|
Firewall je isključen , a freelancera niti nema na popisu
|
Jel zna netko ,bio bi zahvalan
|
pa jesi probao rucno postaviti ip adrese na kompovima?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hvala ,upalilo je .Prije mi je na laptopu bilo auto assign za IP adresu,a sad sam promijenio na statičnu i radi.
Hvala kompa |
nema na cemu ;)
|
Jel zna netko dal postoji neki mod za freelancer u kojem možeš igrat kampanju u LANu ili nekaj približno... najglavnije da pratiš neki story
|
discovery mod
mozes igrat ne netu for free. ima dosta igraca, ja igram vec nekoliko mjeseci. predobro je |
Citiraj:
Jel se može igrat prek LANa?:D |
zasto nebi moglo?
|
Citiraj:
|
Jel se mora updatat freelancer za taj mod il nešt slično?
Jel da si instaliram ovaj 4.84 ili drugi 4.83? |
http://www.discoveryfl.com/
evo pa citaj. modevi malo drukcije funkcioniraju sa freelancerom. ne updejta se nista nego se ukljucuju ili iskljucuju sa flmanagerom |
Našao sam mod ali ne postoji kampanja za LAN.Napravio sam svoj server i probo igrat ali nema nikakve animacije, uvodnog questa... ničega.
Sam si sa sobom. |
pa nema ti moda sa kojim dobijes nekakvu pricu u multiplayeru.
freelancer je igra u doslovnom smislu rijeci. probaj discovery mod na netu pa ces vidit na sta mislim. |
Jel moguće prebacit lika s kojim sam igrao u singleplayeru u multipayer?
|
ne.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:30. |