![]() |
Čime zaštiti računar?!?!
Pozdrav.
Htio sam se malo informisati o tome čime bi trebao zaštiti računar. Ja koristim samo Zone Alarm 4.0.123.012 Čak ga i ne upgrade-ujem i neznam jesam li i omogućio to u onim blokadama. Šta trebam tu uraditi i kako da ga upgrade-ujem? To je sve od moje zaštite. Ja vas pitam šta bi još trebao koristiti od tih programa i da li kakav antivirusni program da koristim i koji? Prijatelj koristi neki Norton antivirus ili Norton Doktor tako nešto uglavnom on kaće da ne mora formatirati disk nego samo vrati image. O kojem se tu programu radi i koliko je on pouzdan i to sa imageom. To je sve , ukratko : Šta mi sve treba ?!? |
u principu dobro konfiguriran zone alarm je dovoljna zaštita i po meni je antivirus nepotreban
što se tiče image-a frend je mislio na Norton Ghost |
Ne trebaš napraviti upgrade preko ZoneAlarma jer će ti on ionako skinuti najnoviju verziju i to kompletnu. Nema onog krpanja. Trenutna je verzija 5.0 i za sada se čini jako dobrom. Ima par dobrih fora. Spaja se s tvojim antivirusom i nadgleda njegov update. Fora je da za sada poznaje samo nekoliko njih ali će se to valjda promijeniti.
Stavi ti lijepo antivirus s tog popisa i to je dosta za zaštitu. Nemoj izbjegavati antivirus. Za image koristi Norton Ghost. |
ili powerquest drive image :D
sad kad sam sve skuzio sve radi super... |
Za antivirus za-po-doma preporučujem AVG - besplatan je.
|
ma skineš NOD32 ***********************************************i lijepo ga redovito update-aš i nema problema.
Evo nisam dobio ni jedan virus već dva mjeseca otkad u kombinaciji rade ZA-NOD32 Nema priče o tome! ***edit by mod*** |
Imas ovdje listu s linkovima:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=9637& Da bi poprilicno eliminirao potrebu za antispyware stvarcicama samo trebas ne koristiti IE. Zamjena bi bila Mozilla, NetScape ili Opera. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:37. |