![]() |
Nova konfa (help please)
Razmišljam da si ubodem novi komp pa trebam par savjeta oko konfe budući da nisam u toku sa hardware-om u zadnje vrijeme.
Kriteriji: 4000kn MAX, sve osim monitora i periferije. Nisam neki "samo AMD" freak, glavno da je čim bolji za te pare. Eto, toliko od mene. |
Koristi tražilicu! Ima previše ovakvih tema.
Svak misli da je poseban! |
Ako je zabranjeno otvarat svoju posebnu temu ok, ali koliko ja znam nije onda se nemoj bunit.
Ako sam u krivu ispravite me i unaprijed se ispričavam. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Prijedlog:________________________________________________________ |
Citiraj:
|
1 x Procesor Intel Core 2 Duo E8400 , 3GHz, socket 775, 6Mb cache
2 x DDR2 1024Mb (1Gb) PC6400 Kingmax MARS , CL5, KLDD48F-A8KI5 1 x HDD Seagate 250GB, SATA II , Barracuda 7200.10, 16Mb,ST3250410AS 1 x Napajanje FORTRON 400W, PNF serija, PFC, Super Silent, 12cm vent 1 x DVD upisivač Pioneer DVR-115DBK, DVD±RW, 20x DVD±R ,12x DL , 40x 1 x Aplus CS-185A PC Case, w/o PSU, RoHS 1 x Gigabyte GF9600GT 512Mb DDR3 256bit, DVI-I / D-sub / HDTV, DX10 1 x Gigabyte P35-DS3L, s775, intel P35+ICH9, FSB 1333 4xsata gblan 4.142,07Kn EDIT: prestigo si me :), sorry na tom nisam skuzio ovako nesto? |
Gaas editiraj si post, jer ovo tvoje kopiranje web-košarice lomi layout.
http://img.w3dizajn.net/images/Gaas ...3k5c_thumb.jpg |
Citiraj:
BTW, koja si danas pila može kupit za 4k to je perverzno postalo.. |
Sta je bolje uzet, seagate ili hitachi hdd?
|
Seagate 250GB 410AS.
|
Citiraj:
Da su istog kapaciteta onda je bolji Seagate, jer je brži. Sad kolko budeš ti skužil razliku u brzini i svakodnevom igranju/radu, između ta dva diska, je druga priča. |
Sad sam malo preletio onu temu o tom Seagate-u "Speedy Gonzales" pa mislim da ću se ipak odlučit za njega.
|
Moj tip ti je da uzmes LG DVD brenu :) 2 godine jamstva i puno tisa od Pioneera za kojeg nikad ne znas kakav ce ispasti.
|
Imao sam LG LightScribe i nisam bas prezadovoljan bio pa sam malo skeptičan prema LG-u.
|
Citiraj:
....dobri su ti i Nec i Plextor i razni drugi, al u zadnje vrijeme ljudi izbjegavaju Pioneer optiku, jer imaju dosta kvarova s njom....sve ovisi koji ćeš primjerak dobiti, al postoji rizik, dok s Lg-om sigurno nećeš pogriješiti......:chears: |
Citiraj:
Samo nisam imo iskustva s novijima tako da ti ne bi zno kakvi su |
Citiraj:
jer,imao sam i ja LG lightscribe (na samo taj johne šta sam ti prodao),bučan i loš čitač/prža šta već.Imam ga i sad (jebiga,ljudi griješe pa tako i ja),H42N i nisam zadovoljan. Idući put ću pazit definitivno,mislim da idem na LiteOn. 2+2 = 4 LG prže,kupljene u 3 različita dućana,sve su mi trgale živce...slučajnost?Nebi rekao :nono: |
da zadovoljan sam sa Lg-om imao sam do sad 4 prže i sve super sve 5 i nisam baš imao prilike ćuti da se ljudi žale na njega....
...sad zašto su tebi prže trgale živce, ja neznam....:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:37. |