PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Kućišta i napajanja (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=57)
-   -   Hardveraj proradio! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=106261)

Beshtya 30.04.2008. 23:37

Hardveraj proradio!

poštovani forumaši,

konačno mi je zadovoljstvo objaviti Vam svima da je www.hardveraj.hr službeno u funkciji :care:

u sklopu šopa je i forum (živijo Horza!), na kojem nakon registracije u svom vlastitom profilu podesite kako i koje teme i podforume ćete gledati (inače je na naslovnici i obavijest-kome nije najjasnije (ako ih ima :) ) neka me kontaktira na info@hardveraj.hr

sve konstruktivne i argumentirane kritike i pohvale su itekako dobrodošle! napominjem još jednom da su sam šop i cijela ideja koncipirani tako da razmjenjujete savjete i mišljenja (a i kupite nešto kad ste već tu :roller:

glavnina robe (zračna i vodena hlađenja,modding oprema,ventilatori itd.) je u dolasku izvana-roba bi trebala biti raspoloživa najkasnije od srijede (već je na putu ;)

hvala svima još jednom na strpljenju i razumijevanju i...to je to

Gilbert5 30.04.2008. 23:47

Ajde, hvala Bogu da je i to krenulo. Osobno me raduje kaj je S1 dostupan po povoljnoj cijeni od 150kn .)

Ja sam već registriran... :D

A koji Xigmatek je najavljivan kao odlicna kupnja?

srale7 30.04.2008. 23:50

bilo je i vrijeme:D

technix 30.04.2008. 23:54

Čestitam! fino izgleda, a i dobar izbor coolera u ponudi... :)

syss 30.04.2008. 23:58

nisi ti ni blesav... čuj otvorit webshop 10 minuta prije praznika i to rada :D

svaka čast i iskreno ti želim sreću u poslovanju, prije svega zbog nastupa na forumu!

Beshtya 30.04.2008. 23:58

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 1016390)
Ajde, hvala Bogu da je i to krenulo. Osobno me raduje kaj je S1 dostupan po povoljnoj cijeni od 150kn .)

Ja sam već registriran... :D

A koji Xigmatek je najavljivan kao odlicna kupnja?

a mene još više kaj i oni sad dolaze idući tjedan sa robom :)

Xigmatek HDT S-1283...

Beshtya 30.04.2008. 23:59

zaboravil sam ovo spomenuti a brijem da je dosta bitno:

uspio sam sada dobiti samo 40 kom AC Accelero S1 (turbo modula ima dosta) i dolaze idući tjedan sa robom-tako da rezervirate na vrijeme ;)-kroz 10-ak dana dobivam još neke količine (trebalo bi dosta stići)

Beshtya 01.05.2008. 00:03

Citiraj:

Autor syss (Post 1016402)
nisi ti ni blesav... čuj otvorit webshop 10 minuta prije praznika i to rada :D

svaka čast i iskreno ti želim sreću u poslovanju, prije svega zbog nastupa na forumu!

da znaš da mi je danas par puta palo na pamet kak bu točno prije neradnog dana otvoren šop...ali čista slučajnost fakat! nakon 4 neprospavane noći potrefilo se točno prije prvomajske...(hvala ''damn'' Carnetu i ostalim samoneboznačemumislužimo ustanovama što su tako ''flexibilni'' pa čovjek koji hoće otvoriti samo šop čeka i kemija 'ko da elektranu otvara :hitthewal:
ali neka im je-kako ivica kanader veli-idemo dalje :goood:

matman 01.05.2008. 00:10

čestitam!

A sad na naručivanje;)

Beshtya 01.05.2008. 00:11

i zaboravio sam (opet :beer:) da na sve ide popust 5% za keš-a biti će i lijepih akcija ;)

srale7 01.05.2008. 00:14

jel bi mogao objasnit kako bi izgledao najednostavniji nacin kupnje za mene, zivimu ZgB, a treba mi neka sitna roba? jel se mora narucivat ili se moze otici do tvojih ortaka i tamo to uzeti bez da se salje. Mozda je o ovom bilo vec govora, ali mislim da to mnoge zanima, pogotovo iz Zgb-a..

hvala

Optik 01.05.2008. 00:26

Ako nekome www.hardveraj.hr nece otvorit, neka proba sa ovim linkom.

http://www.hardveraj.hr/shop/index.p...44da05b54eaa38

Meni baca ono sto mi je bacio kada je domena pokrenuta, uskoro online...

Link na forum je http://www.hardveraj.hr/forum/index.php

Uzivajte :beer:

IcyTexx 01.05.2008. 00:29

Pohvale za odabir foruma, SMF je dosta zahvalan...

Dućan - odličan, trebam još sve to detaljno pregledati, ali baš je super zasad. :)

BTW. Nešto sa forumom ne šljaka.

stripy 01.05.2008. 00:33

meni isto nije htio otvorit link, tek sad proradilo.

iako te prepredugo gnjavio, sad mi uletio put u new york, pa cu onda nakon toga konfu slagat.

josh jednom gl i cujemo se uskoro^^

Beshtya 01.05.2008. 00:39

Citiraj:

Autor Optik (Post 1016429)
Ako nekome www.hardveraj.hr nece otvorit, neka proba sa ovim linkom.

http://www.hardveraj.hr/shop/index.p...44da05b54eaa38

Meni baca ono sto mi je bacio kada je domena pokrenuta, uskoro online...

Link na forum je http://www.hardveraj.hr/forum/index.php

Uzivajte :beer:

prijatelju moraš očistiti keš...par puta rešfrešaj ili očisti potpuno keš-onda nadalje radi ko urica ;) (mislim na tebe i idući tjedan stiže prva runda kulera za revju ;)

Arsenal-fan 01.05.2008. 00:40

-opa i kolko vidim za sad sve su cijene zaokruzena nema 99.999 :)

Beshtya 01.05.2008. 00:40

Citiraj:

Autor srale7 (Post 1016424)
jel bi mogao objasnit kako bi izgledao najednostavniji nacin kupnje za mene, zivimu ZgB, a treba mi neka sitna roba? jel se mora narucivat ili se moze otici do tvojih ortaka i tamo to uzeti bez da se salje. Mozda je o ovom bilo vec govora, ali mislim da to mnoge zanima, pogotovo iz Zgb-a..

hvala

obzirom da sam ja svaki (ili najmanje svaki drugi dan) u Zagrebu uvijek se dogovorimo da ti dofuram-jer dok se dileri po Zagrebu (a btw...i ostalim većim gradovima :fiju: udostoje krenuti sa suradnjom žali bože...

Beshtya 01.05.2008. 00:41

Citiraj:

Autor Arsenal-fan (Post 1016440)
-opa i kolko vidim za sad sve su cijene zaokruzena nema 99.999 :)

e lud sam na to kad vidim takve cifre :hitthewal:-mislim ono WTF??? kaj ne možeš normalnu okruglu cijenu staviti i bajla...

Beshtya 01.05.2008. 00:43

Citiraj:

Autor Ice Demon (Post 1016432)
Pohvale za odabir foruma, SMF je dosta zahvalan...

Dućan - odličan, trebam još sve to detaljno pregledati, ali baš je super zasad. :)

BTW. Nešto sa forumom ne šljaka.

fala fala :care:...kaj ne šljaka sa forumom?
(i na tebe mislim ajs ;)-sad kad malo konačno vremena uhvatim (a sad će ga biti) dogovoriti ćemo se detaljnije sve što smo spominjali...

IcyTexx 01.05.2008. 00:48

Citiraj:

Autor Beshtya (Post 1016444)
fala fala :care:...kaj ne šljaka sa forumom?
(i na tebe mislim ajs ;)-sad kad malo konačno vremena uhvatim (a sad će ga biti) dogovoriti ćemo se detaljnije sve što smo spominjali...

:D

Baca me na početnu neprestano... Kliknem na jedninu otvorenu temu i baci me na link:
http://www.hardveraj.hr/forum/index....dseen.html#new
onda ručno brišem i dođem do
http://www.hardveraj.hr/forum/index.php/topic,5
što je u redu.

croclocker 01.05.2008. 00:51

aj neka je otvoreno
idemo u shopping
cestitiam

domis 01.05.2008. 00:57

Citiraj:

Jamstvo ne pokriva kvarove nastale nestručnim rukovanjem , djelovanjem više sile (udar groma, požari, poplave i sl.), mehanička oštećenja, istrošenosti, nestručni overclocking itd. !!!
ovo mi se jako dopada :D

Fleks 01.05.2008. 00:59

Cestitke i sretno.

Mogu ovjde nabaciti Fleksovski komentar ili na tvom forumu?

IcyTexx 01.05.2008. 01:00

Citiraj:

Autor d'beast (Post 1016451)
ovo mi se jako dopada :D

A di si ga našooooo... :D

Razer, it's safe to OC. :P Još malo pa će se dijelit OC licence. Eeee, to je zarada.

EDIT:
Skužio sam problem u forumu... Neprestano baca na .html, a sve stranice na forumu su zapravo .php ekstenzija...

Beshtya 01.05.2008. 01:10

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1016452)
Cestitke i sretno.

Mogu ovjde nabaciti Fleksovski komentar ili na tvom forumu?

gdje god ti volja-ionako sam i na jednom i drugom stalno :)

žile 01.05.2008. 01:13

Beshtya,ja sam se regao sa svojom adresom u Brodu pošto u zagrebu sam slično kako tebi piše "di me hoće",tako da mi ništa nije stalna adresa tamo,a ja sam tamo nonstop.
Sada bi ja sebi naručio jedan accelero S1,a kako bi se mogli dogovorit da ja to dobijem tamo iza nedjelje,umjesto da napravi krug preko pola države i da ne bacam 40kn džaba? ;)

Beshtya 01.05.2008. 01:13

samo da spomenem još i ovo: računala će biti obogaćena i sa lapovima Pavillion (i još nešto malo drugih brandova) samo treba sve definirati jelte zbog HP-eja...i biti će rubrika audio-video ali samo sa Sony opremom...to će uskoro biti gore-ako ima sreće i kroz 10-ak dana će biti integrirano i omogućeno plaćanje karticama i na kredite :)

Beshtya 01.05.2008. 01:32

Citiraj:

Autor žile (Post 1016458)
Beshtya,ja sam se regao sa svojom adresom u Brodu pošto u zagrebu sam slično kako tebi piše "di me hoće",tako da mi ništa nije stalna adresa tamo,a ja sam tamo nonstop.
Sada bi ja sebi naručio jedan accelero S1,a kako bi se mogli dogovorit da ja to dobijem tamo iza nedjelje,umjesto da napravi krug preko pola države i da ne bacam 40kn džaba? ;)

znači preuzeo bi ga tu u Zagrebu? napravi narudžbu i pošalji je samo stavi u napomenu svoj nick i da preuzimaš u ZG-u (iako ću se i ja sjetiti toga ionako :)

nino 01.05.2008. 01:34

Cestitam stari, prigodni pokloncic stize. :D

Beshtya 01.05.2008. 01:36

Citiraj:

Autor nino (Post 1016466)
Cestitam stari, prigodni pokloncic stize. :D

imam te na umu :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:10.