![]() |
Hardveraj proradio!
poštovani forumaši,
konačno mi je zadovoljstvo objaviti Vam svima da je www.hardveraj.hr službeno u funkciji :care: u sklopu šopa je i forum (živijo Horza!), na kojem nakon registracije u svom vlastitom profilu podesite kako i koje teme i podforume ćete gledati (inače je na naslovnici i obavijest-kome nije najjasnije (ako ih ima :) ) neka me kontaktira na info@hardveraj.hr sve konstruktivne i argumentirane kritike i pohvale su itekako dobrodošle! napominjem još jednom da su sam šop i cijela ideja koncipirani tako da razmjenjujete savjete i mišljenja (a i kupite nešto kad ste već tu :roller: glavnina robe (zračna i vodena hlađenja,modding oprema,ventilatori itd.) je u dolasku izvana-roba bi trebala biti raspoloživa najkasnije od srijede (već je na putu ;) hvala svima još jednom na strpljenju i razumijevanju i...to je to |
Ajde, hvala Bogu da je i to krenulo. Osobno me raduje kaj je S1 dostupan po povoljnoj cijeni od 150kn .)
Ja sam već registriran... :D A koji Xigmatek je najavljivan kao odlicna kupnja? |
bilo je i vrijeme:D
|
Čestitam! fino izgleda, a i dobar izbor coolera u ponudi... :)
|
nisi ti ni blesav... čuj otvorit webshop 10 minuta prije praznika i to rada :D
svaka čast i iskreno ti želim sreću u poslovanju, prije svega zbog nastupa na forumu! |
Citiraj:
Xigmatek HDT S-1283... |
zaboravil sam ovo spomenuti a brijem da je dosta bitno:
uspio sam sada dobiti samo 40 kom AC Accelero S1 (turbo modula ima dosta) i dolaze idući tjedan sa robom-tako da rezervirate na vrijeme ;)-kroz 10-ak dana dobivam još neke količine (trebalo bi dosta stići) |
Citiraj:
ali neka im je-kako ivica kanader veli-idemo dalje :goood: |
čestitam!
A sad na naručivanje;) |
i zaboravio sam (opet :beer:) da na sve ide popust 5% za keš-a biti će i lijepih akcija ;)
|
jel bi mogao objasnit kako bi izgledao najednostavniji nacin kupnje za mene, zivimu ZgB, a treba mi neka sitna roba? jel se mora narucivat ili se moze otici do tvojih ortaka i tamo to uzeti bez da se salje. Mozda je o ovom bilo vec govora, ali mislim da to mnoge zanima, pogotovo iz Zgb-a..
hvala |
Ako nekome www.hardveraj.hr nece otvorit, neka proba sa ovim linkom.
http://www.hardveraj.hr/shop/index.p...44da05b54eaa38 Meni baca ono sto mi je bacio kada je domena pokrenuta, uskoro online... Link na forum je http://www.hardveraj.hr/forum/index.php Uzivajte :beer: |
Pohvale za odabir foruma, SMF je dosta zahvalan...
Dućan - odličan, trebam još sve to detaljno pregledati, ali baš je super zasad. :) BTW. Nešto sa forumom ne šljaka. |
meni isto nije htio otvorit link, tek sad proradilo.
iako te prepredugo gnjavio, sad mi uletio put u new york, pa cu onda nakon toga konfu slagat. josh jednom gl i cujemo se uskoro^^ |
Citiraj:
|
-opa i kolko vidim za sad sve su cijene zaokruzena nema 99.999 :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
(i na tebe mislim ajs ;)-sad kad malo konačno vremena uhvatim (a sad će ga biti) dogovoriti ćemo se detaljnije sve što smo spominjali... |
Citiraj:
Baca me na početnu neprestano... Kliknem na jedninu otvorenu temu i baci me na link: http://www.hardveraj.hr/forum/index....dseen.html#new onda ručno brišem i dođem do http://www.hardveraj.hr/forum/index.php/topic,5 što je u redu. |
aj neka je otvoreno
idemo u shopping cestitiam |
Citiraj:
|
Cestitke i sretno.
Mogu ovjde nabaciti Fleksovski komentar ili na tvom forumu? |
Citiraj:
A di si ga našooooo... :D Razer, it's safe to OC. :P Još malo pa će se dijelit OC licence. Eeee, to je zarada. EDIT: Skužio sam problem u forumu... Neprestano baca na .html, a sve stranice na forumu su zapravo .php ekstenzija... |
Citiraj:
|
Beshtya,ja sam se regao sa svojom adresom u Brodu pošto u zagrebu sam slično kako tebi piše "di me hoće",tako da mi ništa nije stalna adresa tamo,a ja sam tamo nonstop.
Sada bi ja sebi naručio jedan accelero S1,a kako bi se mogli dogovorit da ja to dobijem tamo iza nedjelje,umjesto da napravi krug preko pola države i da ne bacam 40kn džaba? ;) |
samo da spomenem još i ovo: računala će biti obogaćena i sa lapovima Pavillion (i još nešto malo drugih brandova) samo treba sve definirati jelte zbog HP-eja...i biti će rubrika audio-video ali samo sa Sony opremom...to će uskoro biti gore-ako ima sreće i kroz 10-ak dana će biti integrirano i omogućeno plaćanje karticama i na kredite :)
|
Citiraj:
|
Cestitam stari, prigodni pokloncic stize. :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:10. |