![]() |
usluga
ima li ko ovde iz Zagreba a da bi mi ucinija veliku uslugu
(uzea neke stvari u Linksa i posla mi ih postom) koliko sam kuzija links besplatno dostavlja po zagrebu pa bi onda to trebalo samo narucit, zapakovat i poslat postom |
pa dostav iz linksa ti dođe 50 kn
|
A tebi je 50kn ništa? Pa čovjek bi valjda htio uštedjet. Ako misliš da je sića, daj mu. I svi sretni.;)
|
ne shvacam kako bi ustedio...
opet ce osoba koja uzme robu platit postu da mu posalje do splita... sumnjam da ce to ic na lipe oci... :confused: |
ma istina je da san tija malo ustedit
tija san narucit zalmanov hladnjak za chipset (plavi) onda usput ubacin ac5 koji je u linksa cca 15kn jeftiniji nego u bilo di u varazdinu i ako mi neko to posalje poston to je 20-ak kn umisto 55 overseasom znaci 50-ak kuna ustede sve skupa (taman da vratin uslugu pivon i cevapama kad se zaletin u zg) ali san i ja kuzija da se ne isplati pa san narucija sam i doslo danas oveseasom |
pih....senior member pa stenje za 30 kuna.
Treba te degradirati u korisnika a Mental Harakirija avancat u senior membera sa ovim hodajucim zhdralom u sigu...ahah prejak je |
doktore ojla :p
zar opet moram objašnjavati neke stvari :rolleyes: senior member sam već odavno :smoke: da da za spam-o sam forum prva dva tjedna i sad sam miran :D a ždral je Sonic The Hedgehog najbrži i najjači dikobraz na svijetu u konstantnoj borbi brotiv robota,kompjutra i strojeva. perijanica Sega Mega Drive 2 konzole i idol mog djetinjstva,a to što se ja ponekad zaletavam niz padinu, sklupčam i svojim sonic curl attack-om napadam zle šlepere,kamione i bagere je stvar mog mentalnog zdravlja i uopće vas se ne tiče :beer: edit: ja bar nisam ukrao sig ujomi :smoke: |
Citiraj:
joj kad se sjetim sege i sonica, igre moje mladosti, kaj si još igrao na segi, meni je zakon bio aladin i nba jam |
Citiraj:
a tek crtic, mislim da sam ga gledo svaki dan cijelu godinu dana ;) ;) uffff, to su bila vremena uzivancije |
nije sonic the hedgehog...
nego SUPER SONIC THE HEDGEHOG!!!! rasturao sam to na gamegear.... totalno podcjenjen uredaj... gameboy je sranje naspram njemu... |
Citiraj:
vazno da znamo na sta se misli :D |
oyla: ne razumin kakva bi razlika bila u tome da neki drugi member stenje za 30 kuna
i btw sta ti je mentak skrivija u ovom postu |
i btw za 30 kuna ja radin sat vrimena
neznan koliko ti imas godina ali virujen da ti jos starci lovu daju pa te bas nije puno briga |
ma to dr. oyilla i ja selimo prepucavanja sa foruma na forum :beer: :D
|
Šta se tiče dostave, još ti je jeftinije busom. Zagrepčanec pošalje na bus za Split i kaže da ćeš ti platit. Tebi javi regu i vrijeme dolaska, ti sačekaš i daš drajveru 10kn. Ušteda=40kn. Malo?
|
To Rivi, seve ti dala!
Ili još bolje, pokupiš robu od vozača, kažeš fala i :burn: Što se meni jednom dogodilo kod preuzimanja robe, mislio sam da je sestra kod slanja platila, a kad ono ...osto vozač kratkih rukava :D |
nisam siguran bas za ustedu...
koristio sam tu uslugu bus vozaca bilo mi je nesto vrijedno nisam htio da tip za**** nesto pa sam dao 50... |
P.S. mirkoB upravo si pokrenio novu postapalicu u hrvatskoj!
pa ti zelim zahvalit. ovo "seve ti dala" umisto "svaka ti dala" ce vrlo brzo zaziviz...:D |
je ali ni soferi u busevima ne voze ispod 20kn
i to ono ispod ruke kad ti ne da potvrdu |
Daš mu 10 kuna, uzmeš paket i odeš ća. Ja dosad nikad nisam platio više od 10kn.
|
Kakvu potvrdu ??
prvi put čujem za tako nešto. |
I meni novost. Nego, ako vozač traži više, ti kažeš: "nemam", a njemu ni na kraj pameti nije vozat to dalje sa sobom radi 10 kuna. Zato slušaj barba Rivija, pruži 10, uzmi pošiljku, reci "hvala" i ajde kući.
|
Citiraj:
otvori paket, ak mu je nes zanimljivo uzme si :) ak ne, i vidi da je neka shugavi komad hardvera na kojem pise x800, baci u smece :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:56. |