![]() |
Preporuka notebook bez limita na cijenu
Pozdrav
Znam da ima mali miljon ovakvih tema ali treba mi sad pomoć. Bio sam si izabrao svoj model i sve ljepo sretan kad saznam - cijena nije bitna, tj neogranicena :wtf2: (ali ne zelim pretjerat) I sad zelim pitat vas sveznalice. Trazim neki sa 15.4'' ekran, da baterija duugo traje, rel. lagan (do 3 kg, max 3.5 kg), i dobre performanse. Jel ima neki prijedlog? I mora se moci kupiti kod nas u ducanu radi R1 racuna. |
Dugotrajnost baterije + dobre performanse + do 3 kg = ne postoji :D ( barem koliko sam ja upoznat ).
Inače, da ja moram kupit nešto takvo, definitivno Dell XPS ili Asus G1, ali ni HP Compaq 8510w ne izgleda loše ( http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...oducts_id=3271 ) |
Premisljam se izmedu Dell XPS M1530 i HP 8510p. Neznam koji je bolji
|
Citiraj:
imamo istu dilemu :chears: al mislim da ću ipak uzet xps....mislim da je kvalitetnije građen , a daleko bolje izgleda od hp-a |
Kolko sam citao na jednom drugom engleskom forumu oni pak kazu da hp ima kvalitetnije kuciste i da je kvalitetniji sveukupno jer je business class al da je xps bolji za gaming i da je tih.
Sad jedino neznam tko ima bolju bateriju, tj. koja duze traje pri gledanju filma |
Pogledaj malo i MacBook Pro. Ima sve to pa i vise. Naravno, Windowse bez problema instaliras preko Boot Campa
|
a sta mislite o ovom m1330 sa T5550 procesorom?kolko je i u cemu losiji od ovog skupljeg?pretpostavljam da je najveca razlika dediceted grafika odnostno odsustvo nje.te dali 5400rpm disk puno koci sustav u odnosu na 7200rpm(kapacitet mi nije bitan).netreba mi laptop za gejming vec one neke standardne office aplikacije,photoshop,autocad,mathematicu,matlab,vjerojatno malo maye(to me najvise brine oce li vrtit grafa)?
pretpostavljam da bi 1.83ghz bilo dovoljno za mene kao nekog ne bas zahtjevnog korisnika? :D |
preporuka definitivno na DELL-a
serija d630 sa 9 celija baterijom i miran si do 9h u praksi je to 7h prckanja po wordu i srfanja, slusanja mjuze, a cjena prava sitnica 8k kn |
kod rendanja i cad - based aplikacija ti je naj bitniji procesor - više od grafičke .
ali prije nego se neki dignu na zadnje noge .. da bitna je i grafička .. 7.200 je naravno brzi od 5400 ali ako pricas o cad ps i sličnim aplikacijama koje imaju tools-e s svake strane ekrana - 15.4 ti je PRE MALI monitor .. |
Apple MacBook Air 13.3" 1.80GHz Intel Core 2 Duo/2GB/64GB
Kad već pitaš da nema obzira na cijenu. Šteta što moraš na R1, ja bi uzimao Alienware izvana. A inace ovaj Dell. |
jos mi nitko nije rekao dali x3100 moze vrtit mayu?i dali je GeForce 8400M GS ista bolji u tome?i dali je stvarno 1280*800 mali ekran?mislim ja doma imam 17' crt 1152*864 pa ak sam se naviko na to 1280*800 mi nebi bio neki prblem jel? :)
|
evo jedan lap koji će ti .. zadovoljit potrebe bez limita na cijenu :)
http://www.metro.hr/content.asp?Cate...&LanguageID=-1 |
Citiraj:
Citiraj:
|
mac book air sa ssd diskom :)
|
Citiraj:
ja bi isao definitvno na MacBook pro. |
Citiraj:
|
|
|
ovo nije trznica stoga ovakvo oglasavanje i jos double post :wtf2:
|
hombre!!!cijeli svjet je tržnica-di ti živiš???
|
Citiraj:
Za prodaju se koristi isklučivo podforum Tržnica. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:06. |