![]() |
Excel - dijeljena datoteka
Dešava se da jednu datoteku dijelim preko mreže.
U normalnim slučajevima samo prvi koji joj pristupa, može je originalno i snimit, a drugi je mogu otvorit samo kao [read-only], međutim, desi se da neko drugi doslovno "upadne" u datoteku (nenamjerno) i ima mogućnost snimanja po originalu, iako nije prvi ušao. Ovo mi se dešava sa svim verzijama Excela. Jel' ovo neki poznati bug, ili? Postoji li mogućnost kako to riješit? |
jel mozda shared?
|
Citiraj:
Aj pročitaj gornji post ponovo (već prva rečenica!!), pa ako imaš šta napisat, napiši. |
Citiraj:
ono što sam te pitao mislio sam ozbiljno i tražio odgovor jer si napisao sljedeće: Citiraj:
no BMK sretno sa arogancijom |
Citiraj:
A onda se desi problem da dva korisnika istovremeno upadnu u datoteku (umjesto da je drugi od njih read-only user). Ja i dalje stojim pri svom da uopće nisi pročitao problem. A iz tvog posta vidim isto tako da pojma nemaš ni što je arogancija. A uz sve što si pitao, nisi ponudio nikakvo konkretno rješenje problema. Uopće. Niti ideju. |
očito ne kontaš da se excell datoteka može sherati na način da dvoje ljudi istovremeno može upisivati i spremati podatke u nju. i za taj share sam te ja pitao.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:54. |