PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Novi-Net (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=106034)

Igsy 28.04.2008. 21:19

Novi-Net

www.novi-net.hr

"Novi-Net je tvrtka koja svojim korisnicima omogućuje bežični pristup Internetu, te nudi široku paletu Internet usluga. Osnovana je sredinom 2005. godine izborivši se za koncesiju bežičnih telekomunikacijskih usluga. Ideja naše tvrtke je olakšati Vam korištenje Interneta uz minimalne troškove, oslanjajući se pri tome na WiMAX tehnologiju i bežično povezivanje."

Doznao za ovo kada sam vidio na speedtestu njihov server u Varaždinu, a vidim nemaju ovde thread, pa da ga otvorim.:fiju:

Bran 03.05.2008. 08:23

O njima mogu reći samo da su neprofesionalni, loši, neozbiljni, preskupi, a one brzine koje prikazuju su samo bajka. Frend je godinu dana bio kod njih i sad je prešao na T-Com i rekao koliko je ovo bolje, kvalitetnije i jeftinije. Trojica ljudi koje znam su pred 2 mjeseca otišli od njih jer nisu bili zadovoljni.

Shark89 03.05.2008. 09:53

neprofesionalni ? po čemu ?
loši ? po čemu ?
itd.
a brzine jesu takve kakve i pišu, nemoj pljuvati nešto što nisi koristio ....

Domek 01.06.2008. 14:58

Novi-Net Sranje od neta nema do Maxa 0 bodova.

Citiraj:

Autor Shark89 (Post 1018166)
neprofesionalni ? po čemu ?
loši ? po čemu ?
itd.
a brzine jesu takve kakve i pišu, nemoj pljuvati nešto što nisi koristio ....

Neprofesionalni. evo po čemu: Još prošle godine za božičć svima u naše tople domove je došao račun za novi-net inernet.. Zajedno sa tim računom i Jedan ne tako veliki ali A4 format papira na kojem piše... bla bla bla... Dragi korisnici wimax usluga uskoro če svim korisnicima wimax usluge biti povečane brzine sa(768 na 1024, to nije pisalo o kojoj se brzini radi na koju če povečati, a i stvarno bijedno za 180kn haha...) brzine su povečali tek za 2 mjeseca.

Loši. evo po čemu: Skidam nešto od 1.6 giga i na sekundu se otpoji sa neta i spoji natrag što je dosta da ti prekine skidanje.. kaj se mi je dosta puta desilo dok skidaš nekaj od par giga kaj ti zasere net...

A di su najlošiji to je u ONLINE IGRAMA: AKO MISLITE IGRATI NA NETU NEMOJTE KUPOVATI NOVI-NET ZBOG PINGA VISE OD 70 KAJ DOK KORISNICI MAXADSLA IMAJU PING 40 I TO NA SVIM SERVERIMA (naravno ne i amerika) DOK WIMAX IMA SAMO NA SLOVENSKIM I HRVATSKIM SERVERIMA PING AJDA RECIMO PRIHVATLJIV OD 80 DO 1xxx ALI SVEJEDNO NEMOJ KUUPIT. DA KORISTIM GA VEC JEDNU GODINU i još moram 6 mjeseci trpjet to sranje. dok nakon 6 mj i 1 dan u kuču se seli Maxadsl... Dok imaš max mos skidat i igrat a sa wimaxom nemoš ništa razumiš ništa... ako imam upaljen nod32 i ako se updejta dok igram na netu cod2 vec mi je ping 100 a kaje totalno neprihvatljivo na online igre dok metak kasni 2 sekunde looolllll n44bs... Zato kupi Maxdsla!!!

ojpi 01.06.2008. 19:37

Citiraj:

Autor Domek (Post 1044167)
Neprofesionalni. evo po čemu: Još prošle godine za božičć svima u naše tople domove je došao račun za novi-net inernet.. Zajedno sa tim računom i Jedan ne tako veliki ali A4 format papira na kojem piše... bla bla bla... Dragi korisnici wimax usluga uskoro če svim korisnicima wimax usluge biti povečane brzine sa(768 na 1024, to nije pisalo o kojoj se brzini radi na koju če povečati, a i stvarno bijedno za 180kn haha...) brzine su povečali tek za 2 mjeseca.

Loši. evo po čemu: Skidam nešto od 1.6 giga i na sekundu se otpoji sa neta i spoji natrag što je dosta da ti prekine skidanje.. kaj se mi je dosta puta desilo dok skidaš nekaj od par giga kaj ti zasere net...

A di su najlošiji to je u ONLINE IGRAMA: AKO MISLITE IGRATI NA NETU NEMOJTE KUPOVATI NOVI-NET ZBOG PINGA VISE OD 70 KAJ DOK KORISNICI MAXADSLA IMAJU PING 40 I TO NA SVIM SERVERIMA (naravno ne i amerika) DOK WIMAX IMA SAMO NA SLOVENSKIM I HRVATSKIM SERVERIMA PING AJDA RECIMO PRIHVATLJIV OD 80 DO 1xxx ALI SVEJEDNO NEMOJ KUUPIT. DA KORISTIM GA VEC JEDNU GODINU i još moram 6 mjeseci trpjet to sranje. dok nakon 6 mj i 1 dan u kuču se seli Maxadsl... Dok imaš max mos skidat i igrat a sa wimaxom nemoš ništa razumiš ništa... ako imam upaljen nod32 i ako se updejta dok igram na netu cod2 vec mi je ping 100 a kaje totalno neprihvatljivo na online igre dok metak kasni 2 sekunde looolllll n44bs... Zato kupi Maxdsla!!!

Wimax ne možeš uspoređivati sa adslom. Ni po cijeni, ni po brzinama, a najmanje po pingu. To je odlična alternativa ako je adsl nedostupan.

dariodado 02.04.2009. 00:23

zanima me dali se sta promjenilo u njihovoj usluzi! planiram uzeti nesto sto nije vezano za fixni broj u okolici čk pa sam pomislio o njima ali nakon ovoga se razmišljam

dariodado 02.03.2011. 11:02

ima mozda netko kakva iskustva sa njima u zadnjih pola godine? jeli se šta promijenilo!

Xenon 03.03.2011. 03:53

dostupnost?

jazavacjazavac 10.12.2011. 12:23

Ovi tesko da uspiju.

viper 16.12.2011. 13:38

Novi-Net postaje nacionalni ISP - primili su američko ulaganje inudit će WiMAX u cijeloj Hrvatskoj: http://t.co/KlarJZYc

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:05.