![]() |
Second PCI-E port
E ovako. Imam jedan mali problemcic. Graficka mi je prevelika da bi mogao imati ustekane sve diskove i prelazi mi preko SATA portova. Taman mi stane samo jedan port, a ostali jednostavno ne stanu i ne boota mi komp jer grafa ne sjeda. Sad je pitanje dal ja mogu samo graficku staviti u drugi PCI-e port ili moram enable SLI da bi radila u drugome portu. Hvala :)
|
Jel ovo hrvatski ili neki američki forum (hint: naslov)?
Inače, možeš staviti karticu u drugi PCI-E utor, samo će ti raditi na propusnosti x8. |
Ili nabavi sata kablove sa L konektorima i miran si. Tako sam ja svoju X2 rjesio. Dovoljna su mi bila 2 komada. Drugi nisu smetali.
|
Hmm stavio sam u drugi port, ali driveri sad ne prepoznaju graficku. Trebam reinstall napraviti ili?
|
Pa da, očisti drivere sa Driver Cleanerom i nabaci tu verziju koju si do sad koristio (ili noviju).
|
Imaš u BIOS-u opciju "Reset Configuration Data" (ili se nekak slično zove) pa probaj sa tim...
|
Budem ocistio pa nabacio nove, jer je novi operativni sustav gore, tak da mi nije bed. Covjece kako se ja hebem radi kucista :D
|
kolko ja vidim ovdje ta mbo ima 8 SATA konektora, pa nemas valjda 8 HDD-ova ??
http://images.google.hr/imgres?imgur...%3Dhr%26sa%3DG |
Citiraj:
Da, ali 4 sata konektora su za RAID, a 4 normalna. Uglavnom otkrio sam u cemu je problem. Nije u grafickoj bio problem vec u napajanju. Kabl od napajanja nije bio skroz ustekan i nije mogao 2 diska voziti na sebi. Sad sam ga dobro ustekao i sve radi :) |
Citiraj:
Citiraj:
Kak ćeš ti nekaj spalit :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:43. |