sasuke_the_king |
26.04.2008. 23:29 |
garancija modema
interesira me, standardno garancija na modeme koje daju tekomovci je onoliko koliko traje ugovor, šta ne? da li to znači, ukoliko produžim ugovor sa tekomovcima da ću automatski produžiti i garanciju na uređaj? zašto pitam? jednom davno kad su tek krenuli sa adsl-om dobio sam se515, koji je nakon nekih 20 mjeseci crknuo (umirao je malo po malo, valjda od pregrijavanja, šta ga ja znam, kad sam mu stavio 2 ventića da pušu u one rupice od gore izdržao je mjesec dana duže bez prekidanja veze, ali onda se jednostavno ugasio), i došao tip iz tehničke, zgrabio se515 i dao mi novoga se555 bez da je riječ rekao. i sad, meni je ugovor istekao u travnju 2007 ali taj se555 ima manje od 2 godine (jer je sad u travnju 2008 ravno 3 godine da imam adsl). dali je taj se555 još pod garancijom? i da li bi on bio novih 12 mjeseci pod garancijom ako ga preselim na novu lokaciju gdje sam tek potpisao ugovor na 12 mjeseci (jer je se555 bolji od dlinka, a dlinka prodajem). kako to ide, na njihovim stranicama ništa ne piše?
|