PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Streetrace402 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=10580)

Trash 31.05.2004. 10:41

Streetrace402

Eto vam :)

http://tomy.myphotos.cc/sr402

Rivi 31.05.2004. 11:31

Ljudi moji, trk svi na www.crotuning.com

miato 31.05.2004. 19:38

ove godine nisam bio, al sudeci prema slikama, bilo je bolje nego prosle ;)
sad mi je zao sto uzivo nisam vidio sve te komade (i naravno dobre aute ;) )

vga killer 31.05.2004. 19:49

Bilo je odlično. Dva najbolja auta su Suzuki Swift s DVA motora i 300 KS i Yugo s 200 KS.

Ali su pravila GLUPA do bola.

Freek 31.05.2004. 19:53

Citiraj:

Originally posted by vga killer
a kad sam ja pljuvao po pravilima prije par dana svi ste ih hvalili eto vam sad....inače najbloji auto AUDI S4 Trkači Marin Čolak.....

vga killer 31.05.2004. 19:56

Citiraj:

Originally posted by Freek
inače najbloji auto AUDI S4 Trkači Marin Čolak.....
Definitivno. Kak auto ide.

@ freek - kaj si ti bio?

Bl@de 31.05.2004. 21:05

ja sam mislio ici, ionako mi je to daleko ko da odem u ducan, ali jebiga faks je teska jebada pa sam moral doma ostat sljakat:(

Bipe 31.05.2004. 22:03

ima di kakva nocna fotka, dok su se paradno vracali na start i palili gume?

radil sam tam i to je bilo sve kaj sam videl cijeli dan (osim hostesam ofkors :D )

vga killer 31.05.2004. 22:07

Gdje si točno radil?

Bipe 31.05.2004. 22:25

veliki sator sa sendvicima i cugom "kod" video wall-a, tj. u ravnini s press tribinom

ja sam bil jedan od onih kaj furaju cugu

vga killer 31.05.2004. 22:28

Ja sam tam došao iza 1 i prvo je bilo do tog štanda po jedno točeno, a malo kasnije po sendvich.

Možda smo se i vidjeli.

Bipe 31.05.2004. 22:39

a mozda i jesmo :)

sad jedno TOTALNO off topic pitanje:
kaj bi vi napravili da vam neko postavi ovakvo pitanje na forumu:
Citiraj:

Koji font najvise upotrebljavate za pisanje na forumima i ICQ-u. Ja ne mogu odabrati koji bih koristio jer me peku oci od svih. Hvala na savjetima.
i jos ti za nick koristi frendovo prezime koji je sudjelovao u izradi foruma i pljuje ti, tj. mi, po sig-u, odnosno konfi i provocira vise od nekih pojedinaca na ovom forumu :fuming:

eh, da... gathering-team je dobil i sluzbeni forum na link od foruma :D

miato 31.05.2004. 22:40

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Bilo je odlično. Dva najbolja auta su Suzuki Swift s DVA motora i 300 KS i Yugo s 200 KS.

da frend mi je pricao da je taj suzuki lud ;)
sto su napravili s pravilima?

Gabre 31.05.2004. 23:52

Ja sam bio.
malo sam raazočaran što se tiče dolaska "bijesnih" auta, tipa porsche, dodge viper, impreza, jer ih nije bilo.
Sve neki mali auti kojima su mehaničari izvukli i tri puta više snage nego imaju...
svaka im čast!

Onaj Audi-Marin Čolak/ ono jebeno ide!
Ali je bilo i masa auta koji su radili oko 13 sec, a i manje, a to je rezultat hvale vrijedan. Znači da mu treba 13 sekundi da digne 160-170 na sat!

Jebeš onda Carreru GT i njenih 10sec do 200km/h! a košta da glava boli!

E, a organizatori, ne kužim kako nikome nije palo na pamet staviti semafor na cilju, i negdje na sredini da se vidi tko je napravio kakvo vrijeme i koju brzinu je razvio na tih 1/4milje! TOTALNI PROPUST! jer se na zvučnike ništa nije moglo čut.

plus, ona VIP i Press tribina na početku s desne strane na kojoj je sjedilo sve skupa 100 ljudi a moglo je 10 puta toliko, a debili nisu puštali na nju!
plus otezanje između utrka zbog malog broja auta, strašno.

sve u svemu, ocjena: 3+

STRMX 31.05.2004. 23:55

Trash odlicne slike :)

vga killer 31.05.2004. 23:57

Čolak ima preje*enog Audi-a. Ide ko zvjer i čuje se ludo.

Odužili jesu između kvalifikacija i utrka i malo je organizacija bila slaba, al se imalo kaj za vidjet.

Chuby 01.06.2004. 00:04

ja si dogovorim slobodnu subotu i onda odgode zbog vlazne ceste za nedjelju :fuming: :grrr: :argue:

organizatore treba nabit na kolac

vga killer 01.06.2004. 00:07

Citiraj:

Originally posted by Chuby
ja si dogovorim slobodnu subotu i onda odgode zbog vlazne ceste za nedjelju :fuming: :grrr: :argue:

organizatore treba nabit na kolac

Zajeb.... :D

miato 01.06.2004. 08:53

Citiraj:

Originally posted by Chuby

pa sta nebi bila veca fora da je vlazna cesta? (jedino zbog zaustavljanja)
nikad neznas na kojoj strani ima vise vode, vise ulja, di ce bolje startat a di vise proklizat....
to bi bilo zakon gledati :)

Trash 01.06.2004. 08:58

Citiraj:

Originally posted by miato
pa sta nebi bila veca fora da je vlazna cesta? (jedino zbog zaustavljanja)
nikad neznas na kojoj strani ima vise vode, vise ulja, di ce bolje startat a di vise proklizat....
to bi bilo zakon gledati :)

To bi bilo zakon gledati udaljen 2km na velikom videowallu buduci da bi kraj staze sigurno bilo mrtvih :)

vga killer 01.06.2004. 12:39

Citiraj:

Originally posted by Trash
To bi bilo zakon gledati udaljen 2km na velikom videowallu buduci da bi kraj staze sigurno bilo mrtvih :)
Slažem se. I ovak je opasno, al po mokrom bi bilo gadno.

ZIDAR 07.06.2004. 00:46

Meni se jako sviđalo na Seatovom štandu.Više sam promatrao žensi spol nego autiće..:D

Elven 07.06.2004. 09:42

Citiraj:

Originally posted by Gabre2
Ja sam bio.
malo sam raazočaran što se tiče dolaska "bijesnih" auta, tipa porsche, dodge viper, impreza, jer ih nije bilo.
Sve neki mali auti kojima su mehaničari izvukli i tri puta više snage nego imaju...
svaka im čast!

Ali je bilo i masa auta koji su radili oko 13 sec, a i manje, a to je rezultat hvale vrijedan. Znači da mu treba 13 sekundi da digne 160-170 na sat!

Jebeš onda Carreru GT i njenih 10sec do 200km/h! a košta da glava boli!

E, a organizatori, ne kužim kako nikome nije palo na pamet staviti semafor na cilju, i negdje na sredini da se vidi tko je napravio kakvo vrijeme i koju brzinu je razvio na tih 1/4milje! TOTALNI PROPUST! jer se na zvučnike ništa nije moglo čut.

plus, ona VIP i Press tribina na početku s desne strane na kojoj je sjedilo sve skupa 100 ljudi a moglo je 10 puta toliko, a debili nisu puštali na nju!
plus otezanje između utrka zbog malog broja auta, strašno.

sve u svemu, ocjena: 3+

Slažem se sa svime. Na VIP Press tribinu smo svi poludili. Pa mogli su smanjit njen obujam, a ne ostavit 1000+ mjesta na njoj za par ljudi.

I ja sam se cijelo vrijeme čudio di su bolji auti. Dobro, bilo ih (Honda NSX, respect :D), ali da dođe jedan Bugatti Veyron sa svojih 14 sekundi do 300, pojeo bi ih sve, samo ne znam da li bi uspio stati do kraja staze ;)

Freek 07.06.2004. 09:53

Citiraj:

Originally posted by Elven
Slažem se sa svime. Na VIP Press tribinu smo svi poludili. Pa mogli su smanjit njen obujam, a ne ostavit 1000+ mjesta na njoj za par ljudi.

I ja sam se cijelo vrijeme čudio di su bolji auti. Dobro, bilo ih (Honda NSX, respect :D), ali da dođe jedan Bugatti Veyron sa svojih 14 sekundi do 300, pojeo bi ih sve, samo ne znam da li bi uspio stati do kraja staze ;)

ma nije bilo nekih mrcina ..šteta prošle godine je bilo Vipera i toga.
Najbolje mrcine su stajale sa strane parkirane.
Taj Veyron bi pukao čim prošao stazu kad sumu napravili nestabilan motor. Viper Twin turbo 0-100 Km/h 2,6s

Elven 07.06.2004. 11:01

Citiraj:

Originally posted by Freek
Taj Veyron bi pukao čim prošao stazu kad sumu napravili nestabilan motor.
Istina, ali činjenica je da se treba uopće usudit radit auto od 1001 konjske snage... svaka čast na samom pokušaju.

Freek 07.06.2004. 11:06

Citiraj:

Originally posted by Elven
Istina, ali činjenica je da se treba uopće usudit radit auto od 1001 konjske snage... svaka čast na samom pokušaju.
Chrysler cca 700hp...max brzina 402Km/h motor stabilan ko moja baka.:D :D ...e da motor je Mercedes.

ZIDAR 07.06.2004. 23:38

Omaj lik što je vozio jugića je reko da će složit za sljedeću gotinu neku novu mašinu.Meni je samo bilo žao radi swifta i ŽUTe honde civic.

Gabre 08.06.2004. 00:53

Viperi su bili preklani. ne lani. bio sam... ;)

meni jedna stvar nije jasna. ljudi kupe novu Subaru Impezu WRX STi, i onda je fino parkira na glavni ulaz da ju svi vide, ali se boje dovesti je na stazu, jer je ne znaju voziti... :D vjerovatno.
Najluđe je što sam vidio da jednu novu Imperzu voza neka pička, sa nepunih 25god!!! I još jedna Impreza (ali stariji model, tamo negdi 98-99g., isto je vozi ženska!

Kuda ide ovaj svijet?!?!

da se ljudi pate s Jugićima a mlade kurvice voze Impreze?! pa za njih je 206CC... :fuming:

samo nek mi još netko kaže da ju je zaradila?! moš se mislit. možda i je, na Severinin način.... :burn:

A još i kad vidim kako voze, to je smiješno... plač Majke Božje (živim s pogledom na jedno od najfrekventnijih križanja u Zagrebu, pa stojim iza navedenog)

ZIDAR 08.06.2004. 23:41

A šta češ te trebice imaju svoje krtene koji za njih radi ve kako bi mu jel dala.

z3D 08.06.2004. 23:50

daj nemojte tako, npr. ovaj tu par sisa s lijeve strane vozi bolje od svih vas tu koji kenjate po ovom threadu!! :D :D :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:57.