![]() |
Preporuka Maticne za crossfire mode
Ovako treba mi preporuka maticne da mogu stavit dvije ati radeon hd3870 toxic graficke u crossfire mode sa time da moze ovaj amd phenom x4 9500 unutra.nadam se brzom odgovoru
|
Nisi naveo koliko para. Evo ti jedna: Gigabyte MA790FX-DS5
|
evo ti još jedna
|
pare do nekih 1000 kuna maticna
|
a imaš i u hgspotu dfi-ica dobrih po 900kn
http://www.nabava.net/out.php?firma=110 |
Jel dobra ova sa 3 pci express slota? a recimo tipa nesto jeftinija varijanta MBO SAPPHIRE, s. AM2, Crossfire AM2RX770, ATI RADEON 770, BUS 2000 MHz, serial ATA II, RAID, 7.1 zvuk, DDR 2, 2x 1Gbps, ATX 2 649,00 |
dobre su obe ploče no zašto radije ne uzmeš 3870X2 karticu?
|
Citiraj:
edit: i to čak nekih 500 kn, nije to malo .... |
Nemam pojma iskreno tek sam nedavno kupio ovaj komp sta imam u sigu.A ati radeon hd3870 toxic mi nekako prirasla srcu pa bi ja radje jos jednu takvu.Neznam iskreno kako ce to radit al mora radit bolje nego jedna hd3870x2
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Da imam vec jednu,ali dajte mi iskreno recite jel dobro ici u crossfire mode ili pricekat recimo par mjeseci i kupit neku noviju grafu koja izadje..jer nebi htio fulat.Pogotovo ako se odlucim ici na crossfire mod treba mi neka dobra maticna
|
gle ovisi što igraš, na nekim igrama dobiti ćeš i preko 70% dok ćeš na nekima dobiti tek oko 20-30% bolje performanse
problem je u tome što ćeš puno dobit u starijim naslovima koje opet i jedna kartica može pristojno pogoniti |
hmm uvijek bolje jedna grafa nego dvije razlog ultra jednostavan lakse je imat 1 grafu nego 2 u CF.u moze biti problema uzas ali i nemora btw ti ne bi dobio puno na performansama za 19'' monitor to ti se najvise osjeti na 22''+ mislim da bi se vise razocarao nego sto bi dobio u performansama
|
Da tako sam si ja nesto mislio.Ipak cu ja radije pricekat odna sa svime pa cu vidjet tam za mjesec dva sta cu i kako cu.hvala svima na odgovorima
|
Citiraj:
Ok, na stranu sada graficke kartice, moze vas osobni odabir izmedju dviju ponudjenih, Hvala! |
ak ti lova nije problem onda dfi definitivno...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:23. |