![]() |
komp mi se gasi
Ljudi pomoć!!!! Komp mi se gasi. kod downloadanja se jednostavno komp ugasi. Zašto jel zna netko? Matična mi je via vt8377 apollo kt400. Šta da radim?:care:
|
a da nam kazes malo vise podataka, koju tocno konfu imas, koje napajanje, kako ti se krecu temp. grafe, itd !?
|
pa sa čime downloadaš,neki programi imaju opciju shut down kad se download izvrši, ako ti se gasi nakon završenog downloada,provjeri u opcijama da ti nije ta funkcija upaljena...
|
amd duron 950, via vt 8733 apoolo kt 400, napajanje ms 350w atx p4, nvidia riva tnt 2 64 pro, 2x20 gb hdd, temperature su cpu 52 C, mb 24 C, što nije točno. hladnjak je na dodir hladan čak i pri dnu uopče ne osječam toplinu kad ga držim, ali to je everest. Prije downlaodanja se ugasi komp. Čak ne počne skidati. Ali samo neke stranice, neznam zašto ali je tako. Ne stignem stisnuti ni save to disk.
|
temperature su ok, a ovo napajanje moze vuc tu konfu..probaj mjeriti sa pc wizardom pa ces onda vidjeti tocne temperature jer everest zna glumit...temeraturu grafe mi nisi reko !
|
Neznam gdje da ju pogledam?
|
Nigdje, pipni prstom...
|
ako se pregrijava sta mu se ne bi zgasio komp i poceo pistat? A da probas reinstall windowsa? to uvijek pomaze
|
Ovaj problem se rješava reinstalom win os-a
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |