![]() |
Kuciste s prozorom
Dakle zelio bih kupiti jednu stranicu poklopca za kuciste,ali ako je od "stakla"(plexiglasa).dal netko zna gdje toga ima?ne treba mi cijelo kuciste samo jedna stranica
|
Dobro je da znamo koje kućište je u pitanju s obzirom da uglavnom te stranice pašu na jedan ili dva modela... :smoke:
|
aha,to nisam znao.a di mogu vidjet koje je to kuciste(neznam napamet)
|
slikaj ili nadi sliku na netu tvoga kucista
di si ga uzeo ? mora nes pisati na njemu mozda na racunu ? |
Pa kaj će ti cijela nova stranica? Ja sam imao plexi na stranici, skinuo ga i naljepio staklo! A lim nije problem odrezat ako ti je bočnica koju imaš skroz zatvorena
|
Citiraj:
why staklo? |
Citiraj:
|
Iako staklo ima manu - možeš ga lako razbiti i ozljediti se :D
Pleksi pukne, ali se ne razleti posvuda. I ne porežeš se na "krhotine". |
Citiraj:
|
Citiraj:
To znam, jer je mene to zaj*** prvih 2-3 tjedna kak sam uzel kućište, sad više nemam brige s tim...a čuj ak sam malo pripaziš kak barataš sa stranicom kad ju skineš, neceš ju ogrepsti... |
Citiraj:
|
Ako si ti zadovoljan i mi smo zadovoljni :D
Ali dobra fora sa staklom u svakom slučaju. :) |
ja sam trenutno na plexiju kojeg moram mjenjati jer mi je kapnula tekuća plastika na njega prilikom montaže....
i istina je ovo sa prašinom pa budem probao sa ovim antistatic bla bla |
a dal netko zna gdje to mogu kupiti ili napraviti?staklo ili plexiglas?
e,da i dal netko zna koje je ovo kuciste???http://img76.imageshack.us/my.php?image=dsc00025we7.jpg |
Zavisi za kaj trebas...sa staklom treba jako pazljivo baratati i razmisliti kak izvesti montažu, jer je teze...da ga ne zgrebes vec prilikom montaže...isto ko i plexi...a i teško je bušiti staklo ak mislis raditi neke rupe za ventove i sl...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:50. |