![]() |
ZIT - tako niske cijene?
www.zit.hr
PC shop u Varaždinu na korzu. gledam cijenik i nevjerujem. q6600=1227kn q9300=1587kn e8200=971kn e8400=1081kn E6850=1040kn XpertVision 8800gt 512mb=1081kn . . inaće su uvjek bili 10-20% skuplji od Ve-mila-a. aj sutra ču skoćit do njih da se uvjerim. |
Zbilja interesantne cijene, budem i ja navratio i vidio jel to zbilja tako :stoopid:
|
ides mirjana :D
fuck links@zg :p btw. mogel bi probati bas jednog celeronceka :D 177kn, ides :) |
Gledam cjenik i nevjerujem očima kakve cijene imaju...
Ploče za LGA775 su strašno jeftine :stoopid: EDIT: i ne samo ploče... Svi u ZIT sutra :D |
e, a pazi ovo
Citiraj:
|
Ovo je interesantno :D
|
btw. idem ja danas prije pol 8 jos tam pa da vidim, samo se nadam da se taj centar gaj ne zatvara prije :)
|
OMFG ... nemoze bit istina :D
gledam cijene i placem :care: |
Kino Gay :D
Aj odi i pitaj jel imaju E8400 na lageru. A ja sutra odem i pitam za ploče i meme, jel Bullet :D |
ove cijene nisu realne majke mi ovo je jeftinije nego ide u hrv:stoopid:
|
kill u :fuming:
gdje su te cijene bile prije 10 dana ,aaaa btw. proc i memu :D |
zgodno
cak je i dostava jeftina 20,30,40kn ovisno o iznosu |
ova zadnja 4 posta su suvisna...nemojte sad tak...
cilj teme nije svadja, vec slinjenje nad cijenama :D btw. kak mi se cini, mozda i nebum isel :( kisa lije ko iz kabla :( |
Jel ti macani imaju kakav webshop :D
|
reko bi da je neko zaboravio dodat +PDV..
|
Hmmm, koliko znam, ZIT ima u i Zagrebu.
|
Citiraj:
Dajte nam ovaj smajli uploadajte u galeriju, prejeben je ...LOL. http://www.imagesforme.com/out.php/i53787_LOLEki.gifhttp://www.imagesforme.com/out.php/i53787_LOLEki.gif |
|
da imam nekog autoriteta bi vas poslal 3 dana u hlad...za takve stvari imate pp, neda se svima citati vase prepirke
edit vrijeme se popravlja :) btw. thx razer |
Pobrišem jednom, opet, pobrišem drugi put, opet...dokle ćemo? Ohladite se i držite teme :kafa:
|
Stvarno dobre cijene.Vidim da razer pokreće biznis ko ovi sa S1 :D:D
|
misterij rijesen, sad sam ih zvao kazu da su se vjerojatno zajebali, treba ici i pdv na te cijene
|
:baad: a ja se ponadao da će bit nešto :D
|
Jesi morao sve upropastit :kafa::D
|
Citiraj:
zalosno da su ljudi spremni toliko platiti nekaj...ja sam svojeg recimo prodal po kojih 180kn prije mjesec dana...jednostavno mi je glupo tak cijenu nabijati... |
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/out.php/i53787_LOLEki.gif Dobro si nas digo na foru :) Ja si vec mislio jednu integrirusu ukaparit... |
Hehe, uvrstim 1080kn kao cijenu od E8400, dodam PDV, kad ono - 1320kn, kao sto je i inace. :D Sve se slaze...
|
Citiraj:
Ili korištenog rev1 za 250 isto :D:smoke: 900 post:goood: |
Ja se ponado:fuming: bem im kevu
|
Citiraj:
tocno to i ja mislim...dati skoro 50% vise za nekaj kaj kosta cca 180kn je bezvezno, osim onim noise frikovima koji to stavljaju na pasivu :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:57. |