![]() |
Western Digital VelociRaptor
Ima kakvih naznaka gdje bi se mogao vidjeti test.
|
http://www.tomshardware.com/reviews/...ptor,1914.html
Tom ko Tom, ali izgleda da je disk The Zvijer!! |
Dobar disk, ali nekužim čemu 2.5'' kad nemože stati u laptop. Stvarno su ga tu za*ebali.
|
Mislim da se taj disk ne isplati pored seagateovog 320 Gb diska. Jer kolko vidim Raptorov transfer je 120mb a od segatea 105. I bolje se isplati stavit 2 u RAID 0.
|
Ista stvar ko i raptor 150gb samo malo brži još. Ja ne mislim dat 1500 kn za 5 sekundi brži boot i loadanje mapa u igri. Bolje se strpit malo i uzet SSD za system disk
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da ti olakšam, htio sam reć da je disk neisplativ.I mislim da će oni kojima trebaju takve stvari uzet skazi ili esesdi koji pometu ovaj u svim profesionalnijim radnjama, a mi "obični" korisnici ćemo uzet normalan hard 3 puta većeg kapaciteta za jednaku lovu. A razlika tih "običnih" diskova i ovog super mega raptora je minimalna i ne opravdava uloženo. ...đizus, nemreš napisan ni jedan post da te ne napadaju |
No, ne sad u koprive zbog 2 krivo napisane/shvaćene riječi. Disk je bez sumnje brz, najbrži od nekakvih klasičnih komercijalnih modela. Naravno da se ne može mjeriti s nekakvim profesionalnijim rješenjima, a u odnosu na klasične modele gubi po pitanju odnosa cijena/GB, no i kao takav će sigurno naći svoj krug mušterija.
|
Citiraj:
Razlika između "običnih" diskova i ovoga _nije_ minimalna, niti su drugi "ozbiljniji" diskovi bogznašta bolji od njega. U svakom slučaju postoji tržište za njega. |
a postoji trziste za sve....pobogu pa ljudi jos kupuju svijetlece ventove :D
|
Ma ljudi moji pa kada su jos raptori bili isplativi?
Svadjate se radi gluposti a bolje bi vam bilo da se negdje zajedno napijete:respekt: |
o kakvoj isplativosti se tu opće priča?
pa zar ljudi i kad kupuju carrera 911 pričaju o isplativosti ili o performansama? |
U odnosu na ovog velociraptora, Carrera 911 je sasvim isplativa. :)
|
Publika koja kupuje taj disk ne gleda cijenu nego performanse...
|
Citiraj:
Khm... slazem se da je disk cesto usko grlo u sistemu, al onak ovo ne vrijedi 1500kn... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
opet vi u djetelinu.
|
Citiraj:
Naravno da ovaj disk ima tržište, ali malo po meni baca na Skulltrail! :kafa: |
Bljak, kud u te vode. Back OT.
|
Citiraj:
Sry tor ali nemožeš OT kad nema razumnih ljudi tj. publike za taj disk bar se niko nije pojavio od njih. |
Da, ovo stvarno nema smisla.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:11. |