![]() |
Zvučna kartica viši razred
nisam ništa slično kupovao do sada pošto nisam imao para, a i ne znam na što treba obratiti pozornost pri kupovini iste.
kupio bih dobru zvučnu isključivo za mjuzu, do par soma kuna bi mi bio plafon. ako ima niže, dapače, ne znam kakav je već odnos cijene i kvalitete. audiofil puno hvala :) |
|
hvala
kako tebe služi taj creative labs x-fi ? |
x-fi je više za gamere nego za audiofile.......
|
ček, jel ti tražiš zvučnu za sluanje mjuze ili za produkciju? ako je ovo prvo, pričekaj da beštija otvori šop (ak već nije) pa si onda zemi jednu auzentechicu.
|
Citiraj:
..pa ok :fiju: ali ako trazis karticu za ozbiljniji rad s programima tipa ableton,cubase i slicno onda ipak trazi nesto drugo :chears: |
Auzenech je za "consumer" segment mjuze IMHO best buy marka - kad konačno stigne do nas, sad koji model točno to nek čovjek sam odluči...
|
Ili pingas mene na PM pa ti nabavim nesto za neku jeftiniju svoticu :)
|
a nisam rekao kojeg tipa audiofil ... "samo" slušatelj ... :)
čuo sam par puta hvalospjeve Auzentechu , di toga čuda ima u hrvatskoj, u zagrebu ? ak ima. ovu svotu sam onako puknuo, ako vrijedi ne bi mi bilo bed dati. |
Nisi pratio topic. One tek trebaju doci kod nas ili se mozes Fleksu javiti kao sto ti je rekao :D
|
Mislim da si se jasno izrazio sa "audiofil" se misli na "consumer" segment, da si mislio na obradu (sad tu ne mislim na povremene izlete sa mp3 i ripanja vinil kolekcije i sl nego na pravi semi pro ili pro rad) onda bi to tako rekao... ;)
Kao što rekoše mrga i odojak ili čekaj beštiju ili pmaj fleksa... Ja isto razmišljam da si jednu prelude ubodem ubrzo ali nisam se još odlučio 100% na to... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:01. |