![]() |
UV Ledice
Hello!!Ja sam ovdje novi pa vas pozdravljam sve:D :D
Ja sam cuo da negdje u zagrebu ima za kupit uv LED-ica jel zna mozda ko gdje i kolko bi kostale? |
Re: UV Ledice
Citiraj:
|
uv ledice....
ma nebi baš reko......;) |
ima ih, ali samo izvana: RS Components, hrv. zastupnik je cek...kak ono ide, e da: Primotronic d.o.o
hope that helps, bas mi se i ne da trazit linkove...samo mislim da je cijena lagano paprena :D ali i meni treba par komada pa ono, javite :D |
uv ledice
Ma mojem frendu ih je stari kupio negdje u Zagrebu i stalno sam ga htio pitat i nikak da odem do njega a starog mu je auto opalio prosli vikend i u komi je pa sad bas da dodjem u bolnicu i pocnem trest "e daj se zbudi bus poslje spaval E DISI KUPIL ONE UV LEDICE HA!!??"Brijem da cak ima u nitelu ono po 3 ledice Al negdje oko 80kn:gringo:
|
prvi put čujen a na kojem bi to sistemu tribalo raditi
|
Nemam pojma al hebeno izgleda!!!Puno su korisnije nego uv lampa jel su manje a ful jako svijetle!!!:clap:
|
sta na kojem principu...pa isto kao i normalne ledice. osim sto emitiraju svjetlost u UV frekvenciji :o
|
Citiraj:
Osim ako ta ledica nije bila neonka velicine 0,5cm... :-) :-) :-) :D :D :D :D |
Aaaaaaaaaaaauuuuuu gle cijene u SAD -u. Ovdje znam gledati i plakati kakve sve diode postoje ali nikad nisam isao za tim da trazim UV no gle cijeneeeeee...
http://www.theledlight.com/led-specs.html#UV_LEDs |
oCEMO BESPLATNE ledICE
Zakooooon e da kod nas ima jedan takav duckas brijem da bi se cjela ekipa s Pc Eksperta udruzila i opljackala ducan!!:rambo:
Ovak moras il dignut kredu il prodat cjelu familiju ak oces imat nekaj kaj valja! OCEMO L E D iCE |
ma stipu ti nebi samo pc expert nego i ono profi night bravari. Brate komad 15 dolara i to samo ako kupis 25 ako kupis jednu 24,50$. Pa ti sad racunaj 15*25*7kn ili koliko je vec dolar... To dodje oko 2500Kn!!! UUUuuuuuu lose lose
|
Jos malo pa bumo kupovali obicne male zarulje,farbali ih temperama
i sve to zalijali tekucim dusikom da se ne zapece!: DualWiel |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:23. |