![]() |
Slanje para u USA
Trebao bi poslat 8$ nekom tipu u USA.
Kako i preko čega??? On mi je rekao da mu pošaljem putem PayPal-a, ali kad se želim registrirat nema za izabrat Croatia, nego ostale Zemlje. Jel se može poslat preko banke ili pošte. Nemojte mi spominjat Western Union jer je nema na Lošinju |
pa zar mu nemoše prek banke-net računa prebacit tih 8$ na njegov račun.
|
..a da on tebi posalje nestoo..
pa 8$ oni propisaju u javnom WCu :burn: |
Citiraj:
kog vraga ces ameru slat 8$ nije vrijedno toga u najmanju ruku ce te kostat usluga toliko ili vise za njemu postal lovu... :D koliko se sijecam imas jos money order i cashiers check ili mu salji cash... ili ako imas nekog u americi rijesio si porblem... |
Čovjek mi je poslao nešto iz USA (sklop za popravljanje voltaže) i rekao da mu platim ako uspješno montiram i ako mi radi.
Montirao sam i radi savršeno. Neću bit pizda pa mu ne platit pišljivih 8$. |
Probaj u paypal-u izabrat neku drugu zemlju.. mislim sta njih briga odakle si, tak i tak samo provjeravaju broj kartice.
Ja sam u Irskoj pa svejedno nemogu prebacit lovu sa paypal racuna na bankovni racun. |
Registrirao sam se kao Irac :) sa boravkom u Hrvatskoj.
Kad mi dođe stara sa karticom ću probat platit |
bankom mozes prebacit na njegov racun, al usluga je dosta skupa (ja sam prebacivao nekih 200kn i platio nasoj banci 40ak kn te jos njegovoj banci 100njak kn)
tak da se vise isplati otic do rijeke i Western uniona :D to je nekih 100kn cinimise :D |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:46. |