![]() |
Iskon Zahebancije...
Zanima me dali još koga za...ava pristup preko iskona?
do prije mjesec dana mi je sve radilo normalno, ali sad svaki drugi put neće se spojiti!!! Isto je na sva tri OS-a Win98, Xp, LinuX!!! Sa postavkama interneta je sve OK!!! A ni sa modemom nemam nikih problema!!! |
Re: Iskon Zahebancije...
Citiraj:
ko da iskon cuva specijalno za tebe jedan modemski ulaz :D |
Citiraj:
|
Re: Re: Iskon Zahebancije...
Citiraj:
a i ISDN rijetko kad na bilo kojem provideru zajebava |
spajam se preko modema...ne baš često nego kad istekne limit za CARNet :D...ali nikada mi nije radio probleme...
|
Iskon stalno ima radove na svojim mreznim posluziteljima tako da ti nema pomoci.
|
Citiraj:
pa znam da zna biti gužva, ali ne i od 0-24, a vjeruj mi probao sam u svako vrijeme, pa nisu Rvati postali valjda toliki internauti? Spojen sam na obični pristup, (ne gold, i nemam ISDN, ali se nedam ;-)) Neki dan mi radi, a neki se spoji sa 45333 i samo stoji, stoji, stoji... pitam se da to nije neka iskon patka da se navuku ljudi na preplatu? Ima li ko kakvih pametnih na to?(osim kostura, jer znam da on ima)(ništa osobno:) |
Ja mislim da Iskon ima problema s linkovima prema Americi.
|
Citiraj:
uostalom iskon je americki........ |
Re: Re: Re: Iskon Zahebancije...
Citiraj:
|
iskon?!
Ma pravo da vam kažem, nemogu baš ruku dići na iskon, dobri su to dečki, prav dobri;)
Ali poludit ću zbog tog spajanja!:grrr: :fuming: Ajde ljudovi, stručnjaci, recite: imam apache HCF modem, provjerene drivere(zadnja verzija), tonsku liniju, žice su ok!, konektori provjereni, neznam još što bi reko:rolleyes: NE RADI !!!:confused: :confused: :confused: |
Kao što su i drugi vec rekli, to ti je najvjerojatnije zbog prezauzetosti modemskih ulaza.
Imam i ja takvih problema s Carnetom. |
Citiraj:
|
Ja bi na tvojem mjestu zvao support...
|
Mene iskon zajebava zadnjih 15 dana iskljucjuje me, spaja se na lose brzine i tako ali oprastam jer me nekoc davno HT opeljusao za 5000kn
|
Ma nemate vi pojma kaj su problemi...:D
A net4u ??? E,to trebate vidjet... |
Citiraj:
Pričaj! |
Zaboravio si bacit karte na stol i sakom se zainatit :D
|
Re: iskon?!
Citiraj:
Nemoj se previse uznemiravati, nije to samo iskonov problem, i sa drugim provajderima bi imao isti problem.. Problem ces rijesiti prebacivanjem na neki oblik digitalne telefonije.;) |
Re: Re: iskon?!
Citiraj:
Imam na poslu istu situaciju, pa moram svakih par dana restartati router, jer jednostavno se veza smrzne! Ne kažem da nije stabilnije i brže (kad koristiš oba kanala), ali nije ni to to. |
Re: Re: Re: iskon?!
Citiraj:
Ako te tako jako smeta taj gubitak veze i prekidi, rijesenje postoji ali nije jeftino. Uzmi si direktan linka i backup link... i tesko da ces ikada izgubiti vezu (meni je veza spojena vec 30 tak dana bez prekida sa iskonom). |
Re: Re: Re: Re: iskon?!
Citiraj:
Ma čovječe 1990kn najeftinija!!!MJESEČNO!!!Pa da me direktorica lansira u orbitu!!! |
Re: Re: Re: Re: Re: iskon?!
Citiraj:
ili nek direktorica gurne ruku dublje u djep ili dalje kako i do sada...;) |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: iskon?!
Citiraj:
Krimpe (100kom za nekih 10-tak kn)smo čekali 3 mjeseca!!! Mora radit, a kad treba, onda je na časnu riječ, da bar imam za burek! - Traži li ko informatičara; mreža, instalacija, kršenje,baze, printeri, i ine stvari, sve to na x100 i kusur kompova. Neka mi se javi!!! |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iskon?!
Citiraj:
;) |
Re: Re: Re: Re: Re: iskon?!
Citiraj:
To smatram jednim od najvećih Hrvatskis problema. Otvori tip birtiju (nazove tu rupu bistro), i prvo što napravi s novcima koje zaradi je da kupi Mercedes. O proširivanju i unapređivanju posla nema niti govora. |
Citiraj:
neki vatreni zid, neki norton protiv virusa (ko da su prehlađeni :D), nekakvi apgrejd, a da ne pričam da čovjeku koji je napravio program za vođenje skladišta, pa mu još nisu platili! Kužiš, ja im glumatam, a oni već imaju kompjutere (sa onim čudnim kantama ispod stola)i sve im radi, imaju vindovse, i sve ok! nema mjesta panici i dodatnom trošku!!! :D :D :D |
Znaći da ja nisam jedina budala koja to mora objašnjavati.
Takve samo dovedem doma i pokažem im kako izgleda komp. Pogledaj sig i vidjeti ćeš da stvar izgleda impresivno i još tome dodaj 4 mša i 2 tipkovnice. Tada se neki opamete, ali ne možeš to sa svima napraviti. Jedinstveni je lijek za takve da im onemugućiš neke povlastice neko vrijeme i da vidiš kako se brzo reagira. Direktorici onemogući brzi internet na tjeedan dana uz obrazloženje koje niti ti nećeš razumjeti i pokaži joj da kod njene frizerke takav pristup radi bolje (naravno da ga nema, ali to one ne znaju). Sve to uz obilato mahanje rukama i korištenje mahom engleskih riječi sa crnačkim naglaskom. Ako direktorica zna engleski, talijanski i španjolski je idealan. Neki su pojmovi poželjni i na hrvatskom: Anti virus - program koji sprječava pokvarenjacima da obrišu modne sličice i upute za odlazak do bjutika. Firewall - program koji sprječava pokvarenjacima (poreznjacima) da vide stvarni promet. Takvi to svakodnevno nadgledaju. Uppgrade - program bez kojeg se ne mogu staviti gore opisano programi. Update - za najnovije pokvarenjake i poreznike koji su tek izašli iz škole. flat rate - trenutno prikazivanje izlaska Mile (Glorije, moje sudbine i tajne) iz tiskare, sniženja i sl. Valjalo bi napisati cijeli rječnik. |
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iskon?!
Citiraj:
Od svake se rupe da napraviti visokoprofitabilni ugostiteljski objekt, otvoriti novi, zatvoriti proizvodni ciklus. Biraj sam. U jednoj se godini sa jednog prometa može napraviti trostruki i spustiti na manji od početnoga. Provjereno. Sve je stvar vođenja i poslovanja. Isto ti dođe i u mikrotehnologiji i poljoprivredi. Samo treba imati osnovno znanje o predmetu i veliko o poslovanju. Direktor ne treba znati proizvoditi čepove, potrebno je da zna održavati profitabilnu proizvodnju i prodaju. Za to treba puno sitnijih znanja koje ga čine onim što je. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:42. |