![]() |
Corsair 433 u Melcompu ?!?
Ima li netko iskustva sa firmom melcomp? Vidim da jedini u HR imaju u cjeniku Corsair CMX512C2 433. :eek:
Je li netko provjeravao da li ju imaju ili je to samo na papiru?:confused: http://www.melcomp.hr/katalog/ |
daj gle cijenu... 1750 kuna za 1 stick
ja si isto trazim da ubodem jos jedan negdje, ali ovo je previse, ja sam svojeg prije 2 godine platio 2k kuna, nemre mi cijena sada biti 1750... uzas.. |
Citiraj:
Ja sam na primjer imao 2*256 TwinMos Twister PC4000 kupljene isti dan, radile su super. Onda sam još nadokupio 2*256 iste memorije, kupljene 4 mjeseca kasnije. Ove kupljene kasnije su bile na oko drugačije od prvih modula i imale su drugi product number. Ostalo je sve isto. Te druge sam uspio clocknuti do 540MHz, a prve do 530MHz. Sad mi rade zajedno sve 4 na 460MHz i sve je u redu, ali ako namjestim da mi rade na 500 (za što su i deklarirane) onda mi memtest86+ baca greške. Nakprije bi trebao probat od nekog prije nego se baciš u takvu investiciju. |
Isuse, 1750kn za 512MB:eek: Malo sam gledao cijene OCZ-a i giga 433 košta ~1800kn+naravno poštarina i slična sranja.
|
Citiraj:
|
E kad neće niko nazvati - ja nazvo i gle!!!
I M A J U J U. Rok isporuke - 7 dana Cijena - ludnica - 512 MB za 1.700 i kusur kuna AJMO FREAKOVI, navalite!!! |
Citiraj:
Melcomp ti skoro ništ nema na skladištu. Sve ide prek narudžbe(Princip ti dojdeš tam, oni ti vele da se to može dobit, ali trebaš pričekat najmanje tjedan dana.)Znači isporuka nije odmah: baad : Kaj se tiče cijena, stvarno su paprene(mislim da su najskuplji od svih). Najbolje bi ti bilo da tu memoriju kupiš negde vani, npr. u Njemačkoj, nebi vjeroval kaj sve imaju za male pare!(ušteda je garantirana):D |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:53. |