PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Overclocking (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=2)
-   -   oc pIII katamai 450 mhz (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=1048)

animal 30.09.2002. 21:01

oc pIII katamai 450 mhz

dakle neznam slijedece kako natjerati abite be6-II i pIII450 mhz katmai-a da ih oc-am iz biosa,na dip mogu bez problema,ali imam
taj soft menu III koji mi daje sve mogucnosti za oc-anje ali mi je to u BIOSU zatamljeno kao da nije omoguceno.gledao sam u manualu i pise da svi dip preidaci moraju biti na off ako hocu kontrolirati iz biosa i jesu na off ali nemrem nista! pa ako netko moze pomoci bio bih zahvalan...

animal_out

ozren 30.09.2002. 21:11

Re: oc pIII katamai 450 mhz

Citiraj:

Originally posted by animal
dakle neznam slijedece kako natjerati abite be6-II i pIII450 mhz katmai-a da ih oc-am iz biosa,na dip mogu bez problema,ali imam
taj soft menu III koji mi daje sve mogucnosti za oc-anje ali mi je to u BIOSU zatamljeno kao da nije omoguceno.gledao sam u manualu i pise da svi dip preidaci moraju biti na off ako hocu kontrolirati iz biosa i jesu na off ali nemrem nista! pa ako netko moze pomoci bio bih zahvalan...

animal_out

Nesmijes mu staviti kao proc P3 450MHz vec reci manual pa onda tam sam narihtati koji ti je fsb i te stvari. Sve to u BIOSu

animal 30.09.2002. 23:55

Re: Re: oc pIII katamai 450 mhz

Citiraj:

Originally posted by ozren

Nesmijes mu staviti kao proc P3 450MHz vec reci manual pa onda tam sam narihtati koji ti je fsb i te stvari. Sve to u BIOSu

e daj mi samo jos reci zasto mi nece raditi multiplier ,trenutacno je x4.5 a nista se ne dogodi kada stavim na 5.5x ili x5 ,samo ako dizem fsb.mozes objasniti .

thnx

animal_out

greg SE 01.10.2002. 02:17

Re: Re: Re: oc pIII katamai 450 mhz

Citiraj:

e daj mi samo jos reci zasto mi nece raditi multiplier ,trenutacno je x4.5 a nista se ne dogodi kada stavim na 5.5x ili x5 ,samo ako dizem fsb.mozes objasniti .

thnx

animal_out

vjerovatno zato sto je zakljucan...........kako ga otkljucati??? NIKAKO :D

ozren 01.10.2002. 07:23

Re: Re: Re: oc pIII katamai 450 mhz

Citiraj:

thnx

animal_out

Kao sto ti je Greg rekao, mnozitelj je zakljucan, ili ti fiksan (4.5) tak da to nemres promijeniti...

O.

greg SE 01.10.2002. 13:52

Re: Re: Re: Re: oc pIII katamai 450 mhz

Citiraj:

Kao sto ti je Greg rekao, mnozitelj je zakljucan, ili ti fiksan (4.5) tak da to nemres promijeniti...

O.

mene zanima zasto si to smatrao potrbnim potvrditi?????
naljuti cu se na tebe a onda si gotov,nece te spasiti ni tvoje "ruke ko lopate" :D :D :D

animal 01.10.2002. 15:44

Re: Re: Re: Re: Re: oc pIII katamai 450 mhz

Citiraj:

Originally posted by greg SE

naljuti cu se na tebe a onda si gotov,nece te spasiti ni tvoje "ruke ko lopate" :D :D :D

neznam ni sam zasto se pojavilo dva puta...
ko lopate??? :-):D

ozren 01.10.2002. 15:48

Re: Re: Re: Re: Re: oc pIII katamai 450 mhz

Citiraj:

Originally posted by greg SE

Zato kaj sam covjeku ja dao odgovor na pocetku pa sam smatrao da nebi bilo lose i da dalje komuniciram oko tog pitanja.... nije nikakva konspiracija protiv tebe :D

animal 02.10.2002. 03:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: oc pIII katamai 450 mhz

Citiraj:

Zato kaj sam covjeku ja dao odgovor na pocetku pa sam smatrao da nebi bilo lose i da dalje komuniciram oko tog pitanja.... nije nikakva konspiracija protiv tebe :D

ma nema beda... :-)

Xan 02.10.2002. 21:31

To je on htio dobit još jedan post!!!!! tak da ima okruglo 610!!! :D :D :D ;) ;) :beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:55.