![]() |
Amo napravit "Cro-modders" website
Ja imam par projekata,digitalca i veliki san entuzijast.Neko ko zna moga bi sredit website,maky ocemo li?:D
|
Re: Amo napravit "Cro-modders" website
Citiraj:
vidim vec imas kupljeno modano kuciste a kazes neki entuzijast?! 0 bodova |
Heh stvarno bi bilo zakon kada bi netko napravio ono hrvatski modd site... Naravno ne sad neki padobranci nego ono da se nadju pravi designeri i to srede. Siguran sam da bi se modd materijala naslo na pretek.
|
Jel TT xaser moddan zato šta ima 6 ventilatora i cudna vratašca :confused:
|
ja san uvijek za,,,samo ja nisan baš neki disajner zato bi nam neko drugi triba srediti sate....a slike i to će mo lako riješitit , a šta se tiče tvoga kućišta tribaš nešto naraviti (uradi sam) da je ručno tj. da je tvoj trud
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Dobra:D
Aj mogli bi nešto sredit,btw napravija sam dvi sklopke sa LEDicama za ventilatore,pogledaj attachment,meni je ludilo:D |
Ako uspijemo sredit site,ja cu moc rjesit hosting na gamer.vip.hr:beer:
Iđen sad radit banner |
dobro ti je ispalo mislin isto ka meni;) :D a evo ja taman uploadam svoju novu stranicu .....ali ako to budeš radija javi jer ću napaviti najnovije slike:beer:
|
ja upravo dizajniram jedan takav site. i vec slazem mailove koje cu slati modderima koji su se dokazali da ih pitam da li su spremni uloziti malo vremena i u taj site.
samo javljam. molim da me ne PM-ajte u vezi toga.. hvala ;) |
nara vec ima sajt, al neznam kolko ga cesto odrzava.
mislim da je www.3dnet.hr |
to znam..i dugo nije nista promijenio..
zato sam ja i poceo nesto raditi oko toga. jer takav site bi dobro dosao. a njegov site je bio aktualan kad je nas moddera bilo oko 5-6 ovdje na forumu :) |
pa moglo bi se reći i da nas je toliko i danas:(
|
da, ali nije bilo toliko spammera :cool:
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Evo,iskemija san u paintshopu dva bannera,sad ću radit botune,mislija san napravit nešto u stilu ka na prvoj stranici vijesti,na vrhu je stalno banner,a ispod botuni galerija,moddanje vodič i info o siteu i članovi.:beer:
|
1 privitaka
Proba san nešto radit u frontpageu,al ne ide i ne ide,psycho bi li ti proba šta?:D
Ja san dobar u paintshopu,pa bi moga grafiku sredit:beer: |
Citiraj:
|
Hihi,strmx :argue:
|
Citiraj:
ako tvoj ili bilo ciji projekt zazivi, uzmite galeriju modova sa moje adrese (ili trazite da vam posaljem zip filek), zao bi mi bilo da propadne, a vama ce dobro doci da ispuni stranice u startu. godspeed :beer: |
Fala Nara,aj molin te ako ti nije greda da mi pošalješ par tih zipaša na bubba8@vip.hr :D
|
dobri su ti banneri
|
Sad ću ić radit botune,pa ću ih stavit na forum kad budu gotovi.Maky,jel se tebi da radit site:confused:
|
Citiraj:
|
Evo,napravija san dio sitea,stavit ću ga na www.cro-modders.tkoživit će možda već večeras,strpite se:D
btw nara car si fala ti:beer: |
Citiraj:
|
Maky,sutra ću stavit i tvoje modove,neman sad vrimena,moran ić spavat jer mi je škola sutra,tako da ću ti poslat i narine slike(2.5MB).Baci oko na www.cro-modders.tk :beer:
|
dobro je ali koje ćeš slike staviti od mene
by the way moje ti imaju oko 500kb |
Ako ti se da pričekaj 10-ak minuti.Iden napravit i tvoju,ali molin te posalji mi tvoju konfiguraciju ne da mi se sad pisat:D
Za vikend ću site još bolje sredit,bit će prva liga:beer: |
zicajte i pcex da vam da slike s natjecaja (proslog i ovog)
ja vam posaljem jos slike sa svoje stranice + novi mod koji cu valjda do prijemnih zavrsit (jos nisam poceo :D ) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:58. |