![]() |
POmagajte u ventiliranju diskova
Evo vec sam bio napisao ovaj post al iz nekog razloga se nije pojavio na forumu... enivejz...
radi se u GMC F-11 kucistu, unutra matx ploca, matx napajanje, 1 gb rama i celeon s775 2 ghz... i 4 diska... slika je ovakva... http://img412.imageshack.us/img412/4...58p1n2sdn7.jpg i sad kako da ja rijesim hladjenje diskova obzirom da su mi neki i na 50-ak stupnjeva? mislio sam 2 varijante: 1. da skinem veliki kavez i stavim neki koji ce drzat diskove okomito... onda na donjoj strani kucista izsvrdlam rupu za 12 cm vent koji ce pukat kroz te diskove... a za ova dva gornja diska jedan vent ispred njih koji ce puhat prema napajanju... 2. da sve diskove stavim okomito, i metnem po jedan vent iznad i ispod njih... pa da jedan puse kroz diskove a drugi vuce taj zrak van... kaj bi vi preporucili? mozda neku trecu ideju? imam jos mjesta za jedan vent ispod napajanja sa straznje strane kucista... |
Citiraj:
|
ja bi to svejedno ostavio u ovom, tako da mi treba to neko polurjesenje...
|
Citiraj:
Iako na prvi pogled to tako ne zvuci, drugim rjecima - ne trebas previse komplicirati, nabij ventilator(e) tamo gdje su ti diskovi i uzivaj. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:10. |