![]() |
forcebook
Notebook FORCEBOOK Sonic, Intel C2D T5250 (1.5GHz), 15.4" WXGA, RAM 2GB DDR2, HDD 120GB SATA, nVidia 8600GS (256MB), modem, LAN, WLAN, torba (8252D) može mi neko reći koji je to model jer ga nema uopće na njihovoj stranici dali je neški model nasljedio sonic jer sonic nema hvala
|
Ako ti je do bacanja love, slobodno uzmi bilo koji Forcebook. Ako misliš uzeti lap da ti radi duže od 1g., uzmi nekog drugog proizvođača.
|
također bih toplo preporučio izbjegavat force
|
fb
Hvala na odgovoru !
|
kad smo kod toplog, danas sam imao prilike probat pisat po forceu nakon kaj je bio upaljen duze vremena, svako drzanje ruku na tom cudu duze od 5 minuta uzrokuje opekline 1 stupnja blage mazohisticke sklonosti postaju mus nakon druge minute, od 5-8 minuta 2 stupnja i trazi odredenu vecu dozu mazohizma za vremena duza od 8 minuta ocekuju se teske fizicke ozlijede ( opekline 3. strupnja) te izrazite mazohisticke skolonosti.
S toga bi ja taj laptop preproucio za kupnju dominama, kako bi mogle muciti svoje klijente. Samo ime govori sve Forcebook, ili ti nasilna knjiga... |
Još jedan glas za "Nikako Forcebook"
|
Jesam i ja cuo svasta o tom forcebook-u, ali da je toliko sranje nisam znao.
Vidio sam ga u HGspotu, i samo malo prosaro po njemu, ali nisam nista posebno primjetio pregrijavanje i slicne gluposti. |
gle loše je gornji dio izoliran, sad si zamisli da moraš pisat 4-5 i više sati po tome.
Neizdrživo. |
Uvijek se moze staklene vune ubaciti koji sloj. :D
|
Bolje azbesta da ti se ne zapali ostatak stana kad plane..
|
Bježi što dalje od forcebook-a, svi koji su ga imali ili su poznavali nekoga ko ga je imao će ti to reći.
|
svi su govoril da nije nesto ali opet tako los? hmm
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:10. |