![]() |
Printer,ostecivanje zbog boje
Koristim zamjenske tinte za cannon pixmu ip3300, one di se mora zamijeniti cip s originalne na zamjensku da bi sve to skupa radilo. I stvar dosta dobro funkcionira, jedino mi u odredenom trenutku javi da bi se printer mogao ostetiti ako nestane boje (jer mi sad nema indikacije kolko ima boje nutra).
Jel zna ko kolko ima istine u tome? Jel bi se stvarno mogla ostetiti glava ako nestane tinte ili je to samo jedno od besmislenih zastrasivanja? Hvala, pozdrav |
sorry što upadam, zanima me gdje kupuješ te zamjenske tinte? Meni treba za IP1300...
|
Citiraj:
http://www.bit.com.hr/ pozdrav |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije teško, al imam 4 odvojene. Ko bi ih sve pratil... I 34kn je komad... |
Citiraj:
Glava se jedino može "oštetiti" ako se zasuši tinta u njoj tj. ako se printer ne koristi dugo pa se tinta u glavi zapeče. |
Citiraj:
Recite mi samo koliko su kvalitetne te boje? Dosad sam za Canon iP4200 kupovao samo origigi koje su po 85 kn... |
Citiraj:
Za nekaj profesionalnijega sigurno nisu. Ako gledas omjer cijena/kvaliteta mislim da se isplati ih koristiti... zaboravih reci - koristim orink tinte. Na posli smo na ip4300 koristili Microjetove i zastopala nam se glava. No to je bilo prije kojih godinu-dvije, sad je mozda situacija nest bolja |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:46. |