![]() |
Northy 2.0 na 4A na 12V??
Pronasao sam jedno lijepo kuciste, za mATX plocu, sa svojim SFF napajanjem. Konkretno, Compaq Deskpro EX s celeronom 600. Napajanje je snage 145W, od toga 15A na 5V i svega 4A (:eek:) na 12V.
Sad mene zanima, da li da uopce pokusavam pokrenuti P4 2A, mATX plocu s i845G chipsetom, Radeon VE, jedan disk i jednu optiku s tim cudom? Receno napajanje, naravno, nema P4 12V konektor, no ploca radi i bez njega. No ne znam da li se onda CPU napaja s 12V iz ATX konektora ili iz 5V? Ploca je MSI 6714. Naime, nikako ne zelim nekaj spaliti, a ne da mi se bezveze radit adapter za ATX konektor jer receno napajanje ima malo druckiji pinout tog konektora nego standardna ATX, sto me vec kostalo jedne Compaqove ploce. |
Ne znam kolko ti se moze isplatiti proba, jer nitko sa sigurnoscu ne moze reci da se nista nece dogoditi.
Vjerojatno je unutra bila ploca 370 onda je vjerojatno bil i celeron 600 kkoji ima tdp 12,6 W. Northyji 2.0 su prek 50 W, a tvoje napajanje daje 48 W. Ja osobno nebi isprobaval. Tu si pogledaj kolko trosi nezahtjevna konfa. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:45. |