![]() |
koja ploca?
Zanima me koja je ploca najbolja za Athlona xp/Bartona
cijena nije pretjerano bitna (ali bi bilo zgodno kad bi gore stao onaj veliki Zalman za proc. no to nije uvjet) Thnx |
Abit AN7
Abit NF7-S DFI lan party rev. B |
Citiraj:
jedino napomena : na DFI lanparty se nemože montirati Zalman 7000 jer nema rupe oko socketa |
Šteta kaj kod nas nema DFI NF2 Ultra Infinity, na nju Zalman ide čak bez piljenja, FSB ide u nebesa...
|
Thnx :beer:
|
Pa kaj ni Lanparty rev. B nema rupe?
Mislim da bi se mogla nabavit Infinity Ultra jer mislim da je u Lostu imaju. Pitaj u Nobilisu jer oni nabavljaju od Losta robu, a Lost ima sve DFI ploče. |
tako je ni lanparty b nema rupe oko socketa....ajde još za vodeno nije takav bed,ali što se zračnog hlađenja tiče katastrofa...
|
Infinty je čista overclokerska ploča ustvari to je krnja Lanparty sve isto samo bez dodatne opreme...al ide FSB u nebesa 291!!!!!
|
Citiraj:
vga killer imaju je u Lostu! Možda prodam svoju i kupim Infinity:) |
Lost ti je veleprodaja i morat ćeš ju uzet negdje drugdje.
|
Citiraj:
|
Ima je i u Nobilisu, 840kn.
@Freek visoki FSB ne utječe na grijanje proca pa će moj Zalman hladiti jednako dobro. |
Citiraj:
|
ak imaš dobar propuh u kučištu do neke granice bi i plavi zalman bio dovoljan, al za tih 291 bez vodenog niš.
|
Citiraj:
al sve u svemu za 840kn tolko dođe i Nf7-S najbolja ploča bi mu bila DFI Infinity Rev.B -ploča je rođena teški overckoking. |
Neku od Abitica, : goood :
|
za teški overclock Lanparty Rev.B
|
Citiraj:
|
ni koja ti ploča neće radit na 300fsb ..infinity je radio na 291 sa dušikom.Realno sa Infnityom moš očekivat 230-250.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:15. |