PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Sims 2 problem verzije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=103654)

VulcanRaven 06.04.2008. 09:41

Sims 2 problem verzije

Trazio sam na trazilici i nisam nasao nista o simsima.Da li je to moguce?

Dakle,cura instalira sims 2,zatim instalira ekspanziju seasons i jos neke.cini mi se open for business i family fun stuff.Igra se normalno apdejta sa neta,ali nakon toga moze uc jedino u seasons.Kada proba pokrenut obicne sims 2 ude u seasons,a ove ostale dvije ekspanzije nece uopce da pokrene.Pise da pokusava igrat krivu verziju,da proba umjesto toga igrat seasons.

Pa me zanima da li najprije treba prec seasons da bi presla na ostale ekspanzije,i da li mora imat sve ekspanzije po redu da bi mogla sve igrat. (recimo:ima 4. i 6. a treba joj 5. da bi mogla igrat 6.)

Nikad nisam igrao ni instaliravao simse pa nemam pojma.:chears:

nagy_os 06.04.2008. 14:46

Koliko se sjećam - uvijek se pokreće zadnja ekspanzija Simsa, dakle u tvom slučaju Season. A iz njega ti možeš pristupiti ostalim ekspanzijama, tj. nalaze ti se u glavnom meniju, ovisno koje ekspanzije si instalirao. Dakle, UVIJEK pokrećeš zadnju ekspanziju.

VulcanRaven 06.04.2008. 20:58

E hvala ti puno.Nisam nikad imao kontakta sa simsima pa nisam imao pojma.

Da li znas dali trebam imat sve simse po redu ili ne.to sam vec bio napisao gore.Da li se moze igrat recimo 5 ekspanzija ako nemam 3. i 4. recimo?

nagy_os 06.04.2008. 21:29

Ne mora se imati, koliko se sjećam. Jedino da te upozorim da će ti uvijek pri instalaciji ekspanzije tražiti CD od one ekspanzije koju imaš instaliranu a da joj prethodi. Dakle, ako ti instaliraš The Sims 2 original i 3. ekspanziju primjerice (ne znam koji je točno naziv, pa da ne nagađam sad) i sad hoćeš instalirati 5. ekspanziju, on će ti tražiti u jednom djelu instalacije da ubaciš CD od 3. dijela.

Tuna 06.04.2008. 21:39

hm. ja ipak mislim da trazi samo cd od prvog dijela a ne od neke druge ekspanzije.
trazi "original" kad zavrsi instalaciju ekspanzije pa nesta provjerava.

puno sam puta insatalirao to čudo od igre i nikad mi nije tražio cd od neke druge ekspanzije

nagy_os 06.04.2008. 21:44

Citiraj:

Autor Tuna (Post 994612)
hm. ja ipak mislim da trazi samo cd od prvog dijela a ne od neke druge ekspanzije.
trazi "original" kad zavrsi instalaciju ekspanzije pa nesta provjerava.

puno sam puta insatalirao to čudo od igre i nikad mi nije tražio cd od neke druge ekspanzije

Može biti, davno je bilo kad sam ih zadnji put instalirao, al sam upamtio da mi je svaki put tražio neki CD. Dobro, bitno je da smo riješili nedoumicu, sad zna čovjek. (a i ja) :goood:

Tuna 06.04.2008. 22:11

haha :)
dobiješ noćne more od simsa, nikako da ih instaliraš sve :D
misliš da si instaliro sve a ono u međuvremenu izašlo još 20 ekspanzija ;)

VulcanRaven 06.04.2008. 22:14

Hval ekipo.Sutra idem kod cure pa cu probat to sredit pa javim.:chears:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:57.