![]() |
Carnet!!!
dali je to samo meni ili je i vama ostalima carnet sporiji danas??
Inace se u 90% slucajeva spojim na 50.6 a sad mi se nakon 4tog puta spojio na 45.2... Zanima me jer inace ako mi se spoji na sporiju vezu onda je dosta nestabilna pa mi se d/c a igram online pa mi to bas i nije dobro :D... nadam se da nisam jedini :beer: |
...
grrr sad sam se probao spojit na htnet i takoder je sporiji, ocito je problem kod mene. Dali netko zna koji bi mogao biti razlog?! Nista nisam dirao po zicama niti icemu drugom vezanom uz spajanje na internet...
hvala |
|
...
vidim da bi trabala biti neka .jpg slika ali je nema...
|
Klikni na link, mora biti.
|
Citiraj:
|
...
Citiraj:
|
|
Citiraj:
probao sam s IE,Opera ništa |
1 privitaka
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
ufff..i meni je nesto spor internet ovih dana :D
http://www.crazy.3rror.com/personal/brm_brrrmmmm.jpg :beer: |
Citiraj:
kolko ispada kad se zbroje sve te brzine? :D |
jel to skydsl na djelu?
|
...
daj zajebite
|
Meni je 6 preko Carneta, modemska veza.
|
Pa normalno se vidi costin .jpg:confused:
|
Tko zna na cemu su (ne mislim na browser) :D
|
Citiraj:
|
Ja sam odustao od modemske veze (ISDN sam nedavno ukinuo jer ni s njim nije bogzna kak brže), doma si samo pogledam mail i malo forum, a skidam sve i svašta i igram UT kod starog na faksu. Jako je čudno kad umjesto 2kbps vidiš 350kbps i ping umjesto 1000-9999(nemre više:D ) 10-50.
|
e varas se... imao sam ja na bnetu ping oko 12k-16k :)
|
Citiraj:
|
Jel znate zašto preko carneta ne mogu brže od 33.600???
Instalirao sam win xp pro sp2 i jel to možda problem? |
Ako ti je prije išlo brže onda je SP2 problem.
|
Citiraj:
|
ma prije sam bio spojen preko HT-a i bilo je brže...
Baš mi se poklopilo to da sad imam win xp sp2 i carnet pa mi je porije i ne znam koji je problem.... Jel vama preko carneta ide brže? |
Evo da budem malo konkretniji. WinXP + SP2 ima problema s vecinom modema tretirajuci ih kao 33600 umjesto onog sto jesu.
Pogledaj Window$ update. Spojis se kod njih i pogledas sto nude pod Hardwarskim zakrpama. Morala bi ti biti i ta za modem. Ja sam to morao napraviti za Motorolu SM56 i Connexantov modem. Isto je i za US Roboticsa (oni su izdali nove drivere). Znaci to je zbog SP2. Eventualno pogledaj na stranice proizvodjaca da ti nije izasao noviji driver za modem. |
Ja sam preko carneta, isto imam sp2 i neki stari usrobotics modem, i brzina mi je 50.6. :confused: A nisam mjenjao drivere niti ništa drugo...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:23. |