![]() |
Nabavka odličnog hladnjaka.
Gdje kod nas nabaviti (naručiti) ovaj cooler ?
http://www.frostytech.com/articlevie...articleID=2233 |
Kod nas na e-bayu. :D
|
Hihihihi
Ali kod njih je jeftiniji :D |
Citiraj:
Od sljedeceg tjedna je kod nas na online shopu :beer: |
Yep, Beshtya je reko da ce imati.
|
koliko bi otprilike trebao kostati ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ocekivao sam da ce netko tako reagirat. Za sada tako stvari stoje, jbg, znamo svi da se to malo oduzilo ali Boze moj. :) |
Citiraj:
:chears: Sorry ekipa za ot. |
Citiraj:
:beer: back on thread... |
Citiraj:
:D On topic: Mali savjetić...nemoj samo doslovno očekivati performanse navedene u linku,sve je to "ničija zemlja"...pa si svatko štima kako mu paše(ako me razumiješ).Pogle' samo odnose poznatijih i starijih(provjerenih) coolera po razno-raznim listama...malo je "fiksnih odnosa". Bolje potraži po stranim forumima info iz prve ruke,po mogućnosti nekoga tko ima konfu najbližu tvojoj,tj.onoj koju želiš hladiti tim coolerom.A onda odluči. Eto. LP (meni osobno je za oko zapeo ovaj "monstrumić"...) |
Jako dobro izgleda i sigurno dobro hladi,ali ovaj ima odličnu cijenu i fenomenalne performanse i inovativni je dizajn to što ima heatpipe direktno na cpu.Mislim da će u skoro vrijeme biti sve više coolera na taj sistem.
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
IMO Citiraj:
Kako ce to u praksi biti...to cemo jos vidjeti. Trazio sam konkurentni cooler slicnig oblika da se vidi usporedba. Uskoro cemo svi znati nesto vise :) |
Citiraj:
:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
To sto ja u slobodno vrijeme proucavam hladnjake i nekolicinu stvari ne znaci da ne mogu falit, ovdje nije slucaj ali... :D |
Citiraj:
Ima dosta lose rjesene cijevi na bazi. U principu s donje strane baze je 5 komada, a s gornje isto 5, a nisu se niti potrudili da bi ih malo spljostili da bi bila veca dodirna povrsina metal-metal. http://img.w3dizajn.net/images/bazao4lm_thumb.jpg Nisam na njihovim stranama nasel vent koji ide na njega (140). Kaj je moguce da je taj vent namjenjen samo za taj cooler i da ga nema u slobodnoj prodaji? |
Citiraj:
Citiraj:
Svako moze uzet kilo i 100 aluminija + bakra i to zbubat malo, malo cijevi dodat i rec evo naseg novog coolera. Krajnje besmisleno, jelda? Pogotovo od tvrke koja ima takav ugled. :nono: |
Citiraj:
Cooler je ružan do bola,i izgleda stvarno prebolesno,ali ima potencijala biti jedan od najboljih dostupnih zračnih coolera uz malo moddinga,naravno. A razlog je isti onaj zbog kojeg smatram da najbolji potencijal hlađenja 3870-ica ima ova ultra izvedba,i kladim se da bi sa jednim ventom doslovno pomela svu konkurenciju,i to pri OC,a to mi je bilo jasno čim sam pogledao tu grafu i kako je izvedeno hlađenje...ali to je sada pomalo OT... Jedina mana onoga monstrumaje stvarno pozamašna cijena u odnosu na,recimo TR IFX14,koji ne košta puno više...no,to šta je skuplje od čega, klizav je (subjektivan) teren. To što si se osvrnuo na masu(rashladnu površinu)/veličinu novih coolera za 45nm proizvodni proces,u realnoj primjeni ne znači puno dok god ima OC'era živih :D. Jer, da me zanimaju stock postavke konfe-kog bih vraga gledao dalje od kutije proca? No,svaka roba svoga kupca ima... Optik,cijenim tvoj trud & prikupljeno znanje o hladilima,ali pripazi da ne odeš na "tamnu stranu".Jer takav nam ne koristiš puno... ;) LP |
Citiraj:
Citiraj:
IMHO, taj tvoj potencijal mi nije bas jasan. Netko se sjetio stavit kilo *necega* na proc. Strasan potencijal, IMHO ponavljam :) Citiraj:
Citiraj:
I da, slazemo se da ce se naci netko tko ce i ovo cudo kupit. Citiraj:
|
Uzmi Thermaltake V1 Cooler ili Asus V-60 - nećeš pogriješiti.
U klasi su Zalmana, a jeftiniji su, osobno isprobani na ocanim E6750 i Q6600. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:23. |